E-steps

Met een elektrische step zoeft u op een unieke en snelle manier door het drukke stadsverkeer. Hulp nodig bij het kiezen van een e-step? Bel met onze klantenservice via 0800 - 2002 (gratis nummer) of bezoek een van onze winkels.

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Elektrische step

De laatste jaren schakelt Nederland steeds meer over op duurzame elektrische vervoermiddelen. Misschien bent u bekend met elektrisch aangedreven auto's of beschikt u al over een elektrische fiets. Maar hebt u al kennis gemaakt met de elektrische step? 
Inderdaad, de step is terug van weggeweest en is intussen niet langer voorbehouden aan een gebruik door kinderschoenen. Dankzij de ingenieuze modellen van vandaag de dag is de step praktischer dan ooit tevoren. Niet in de laatste plaats omdat ook hiervan een stil en schoon alternatief beschikbaar is geworden: de elektrische step. 

Een elektrische step in de praktijk

Een elektrische step is een praktisch vervoermiddel waarop je gemakkelijk kunt op- en afstappen. De step is licht en wendbaar, en is volledig te verstellen voor gebruikers van alle leeftijden. Hij vervoert u snel van A naar B en doet dat dankzij de elektrische aandrijving ook nog eens moeiteloos, stil en schoon. Daarbij is hij volledig opvouwbaar, wat hem ideaal maakt voor vervoer in de trein en de auto. Kortom, een handig vervoermiddel voor zowel binnen als buiten de deur. Werkt u bijvoorbeeld in een groot gebouw met lange afstanden? De step brengt u in een handomdraai naar al uw collega's. Hierin is de elektrische step uniek! 

Ook buiten de deur staat de elektrische step zijn mannetje. Met een maximale snelheid die oploopt van 25 tot wel 30km/h doet hij niet onder voor de gemiddelde elektrische scooter. Erg handig is dat u hem mag rijden als een snorfiets, u hebt er dus geen certificaat voor nodig. Eenmaal onder weg is het tijd om te profiteren van het gebruiksgemak. Kies een bestemming in de buurt uit, maar voelt u zich niet beperkt; de accu's hebben een bereik van 25 tot wel 40 kilometer. De demping van de banden en vering zorgen intussen voor een comfortabel rijgedrag. Hebt u uw bestemming bereikt en is de accu leeg? Dan koppelt u de step aan het stopcontact en herlaadt de accu in anderhalf tot twee uur. 

De elektrische step van Mango

Voor de eerste ervaring of aankoop van een elektrische step moet u bij Mango zijn. Wij hebben drie soorten steps in het assortiment van de merken S2 en City Step. Kom voor meer informatie of een vrijblijvende proefrit langs bij een van onze vestigingen. Onze experts staan u graag bij met advies op maat.  

Meer informatie? Bekijk ook eens:

Elektrische step met zadel Elektrische step voor volwassenen