Elektrische scooter kopen

Elektrische scooter kopen

Wilt u een elektrische scooter kopen?

In razend tempo verspreidt de trend om een elektrische scooter te kopen zich in Nederland. Wilt u misschien ook een elektrische scooter kopen? Dan is Mango Mobility de deskundige die u kan helpen bij het aankoopproces. Een elektrische scooter kopen is immers geen kleine beslissing; met een elektrische scooter kopen maakt u de bewuste keuze om op een duurzame manier met het milieu om te gaan, maar ook kiest u ervoor om kosten te besparen. U hoeft met een elektrische scooter immers niet meer te tanken. Een elektrische scooter rijden kost slechts € 0,44 per 100 kilometer!

De voordelen van een elektrische scooter

Voordat u een elektrische scooter kopen zal, is het van belang een goede afweging te maken in de mogelijkheden die de elektrische scooter heeft. Alle elektrische scooters van Mango Mobility zijn uitgerust met Lithium accu. Dit zijn zeer krachtige accu’s die een lange gebruiksduur hebben. Afhankelijk van de grootte van de accu die u kiest als u een elektrische scooter gaat kopen, bepaalt u de actieradius die uw e-scooter heeft. Met de grootste accu-uitrusting kunt u met uw elektrische scooter maar liefst 120 km halen. Een elektrische scooter kan gemiddeld een maximale snelheid van 25 km per uur bereiken. Daarnaast bedraagt de oplaadtijd zo’n 5 uur, dus u kunt de elektrische scooter eenvoudigweg dagelijks gebruiken wanneer u deze ’s nachts oplaadt.

Servicedienst voor uw elektrische scooter

Behalve goed advies voordat u een elektrische scooter kopen gaat, biedt Mango Mobility ook een uitgebreide servicedienst wanneer u een elektrische scooter in bezit heeft. We staan voor u klaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Mocht het voorkomen dat u pech heeft, dan komen we zo snel mogelijk naar u toe en gekwalificeerde servicemonteurs zorgen ervoor dat uw elektrische scooter weer rijdt zoals het hoort.

Een elektrische scooter kopen bij Mango Mobility wordt zo wel erg aantrekkelijk. Kijk snel op de website of kom langs in een van onze winkels om een elektrische scooter te kopen. Maar ook voor vrijblijvend informatie bent u van harte welkom.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de aanbodpagina elektrische scooters of bekijk ook eens onze pagina's over:

Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.