Elektrische scooter Den Haag

Elektrische scooter Den Haag

Omdat de afstanden in Den Haag, als derde stad van Nederland, soms relatief groot zijn, kiezen veel mensen ervoor om zich per scooter te vervoeren, in plaats van met de fiets. Met de scooter is het immers mogelijk om net wat sneller Den Haag te doorkruisen. Aan het gebruik van de scooter kleeft echter wel een nadeel: de scooter stoot nogal wat uitlaatgassen uit. Dit draagt bij aan de luchtvervuiling, die in Den Haag op veel plekken zo ernstig is dat deze de gezondheid meetbaar negatief beïnvloedt. Juist de scooter is hierbij een groot probleem; volgens een onderzoek van de Universiteit Utrecht stoot een scooter per seconde meer schadelijk ultrafijnstof dan een vrachtwagen. Het zou daarom, zeker in een stad als Den Haag, verstandig zijn om juist het gebruik van scooters tegen te gaan.

Elektrische scooter

Gelukkig is er een alternatief voor de reguliere scooter, namelijk de elektrische scooter. De elektrische scooter stoot geen uitlaatgassen en roetdeeltjes uit en draagt daarom bij aan een beter luchtkwaliteit in Den Haag. De elektrische scooter heeft daarnaast nog een voordeel: hij maakt nauwelijks geluid. Als u daarom voor een elektrische scooter kiest, draagt u bij aan vermindering van geluidsoverlast in Den Haag. Niet alleen biedt de elektrische scooter voordelen voor de omgeving, hij is ook beter voor uw portemonnee! Bij de elektrische scooter bent u namelijk aanzienlijk minder geld kwijt aan elektriciteit dan u anders aan brandstof zou betalen.

Bent u geïnteresseerd in de elektrische scooter? Dan bent u bij Mango Mobility aan het juiste adres! Wij specialiseren ons namelijk in elektrisch vervoer en bieden het grootste assortiment in elektrische scooters van Den Haag. In onze winkel in Wateringen, 5 km ten zuidwesten van Den Haag staan al onze elektrische scooters rijklaar uitgestald. Hier kunt u een proefrit maken en zelf ervaren hoe prettig en comfortabel de elektrische scooter rijdt!

Locatie

Woont u in de regio Den Haag? Bel dan met 0800 2002 voor een gratis thuisdemonstratie of maak via de website een afspraak en ervaar een scootmobiel in uw eigen vertrouwde omgeving.

Kijk hier voor de dichtstbijzijnde winkel bij u in de buurt.

Meer informatie? Ga naar de Elektrische scooter aanbodpagina. Bekijk voor meer informatie over elektrisch vervoer bij u in de buurt:

Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.