Vogue

De elektrische fietsen van het Nederlandse fietsmerk Vogue zijn zeer elegant en staan garant voor een prima kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

Mango heeft drie modellen in het assortiment: het instapmodel Basic, de zeer complete Premium en de Comfort voorzien van extra lage instap. Kom snel proefrijden bij Mango Utrecht.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voordelen van een elektrische fiets

Elektrische fietsen, zoals die van Vogue, hebben een aantal aantrekkelijke voordelen vergeleken met de 'ouderwetse' gewone trapfiets. Maar wat is de meerwaarde van een elektrische fiets precies en welk profijt heeft u van dit soort elektrische fietsen? In de eerste plaats kunt u met een elektrische fiets in alle weersomstandigheden en op alle terreinen eenvoudig en zonder al teveel moeite uit de voeten. Of u nu een berg wilt beklimmen, tegen de wind in moet fietsen of snel op gang wilt komen na een rood verkeerslicht: met een elektrische fiets is dit allemaal appeltje-eitje. Ten tweede is een elektrische fiets geschikt voor iedereen, van jong tot oud. Een derde pluspunt van een e-bike is dat u eenvoudig grote afstanden kunt afleggen. Met een gewone fiets kan dat een probleem zijn, maar met een elektrische fiets is tientallen kilometers afleggen heel eenvoudig. Ten slotte is een elektrische fiets een goede vervanger van de auto. Afstanden van maximaal enkele tientallen kilometers kunt u net zo goed met de e-fiets afleggen. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar scheelt u ook flink in de portemonnee.

Onze modellen Vogue fietsen elektrisch

Als u een kwalitatief uitstekende, zeer comfortabele en aantrekkelijk geprijsde elektrische fiets wilt hebben, is de keuze voor Vogue fietsen elektrisch een slimme zet. Dit merk onderscheidt zich op meerdere gebieden van andere e-fietsmerken. Kort gezegd staat Vogue voor kwaliteit, stijl en betaalbaarheid. Een elektrische fiets van Vogue heeft een krachtige elektrische motor en een grote actieradius van gemiddeld 120 kilometer. Naast heren- en vrouwenmodellen elektrische fietsen kunt u Vogue fietsen elektrisch krijgen in andersoortige modellen, zoals een elektrische mountainbike. De sportief en strak ontworpen Vogue Maximus S7 is hiervan een treffend voorbeeld. Of u kunt denken aan de praktische en moderne damesfiets Vogue Stream N8, een professionele stadsfiets met een krachtige Bafang Modus-accumotor. Welk model Vogue fietsen elektrisch u ook wenst, bij ons kunt u de beste modellen Vogue fietsen elektrisch krijgen die er op de internationale fietsenmarkt verkrijgbaar zijn. Bekijk nu onze brede assortiment en bestel eenvoudig en voordelig online uw Vogue fietsen elektrisch. Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact met onze professionele klantenservice opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij helpen u graag verder op fietsgebied, zodat u kunt gaan en staan waar u wilt. Comfortabel, snel en voordelig!