Stromer

The Swiss driving experience

Het is waar wat ze zeggen: Zwitsers bouwen geen auto’s. Maar bij Stromer bouwen ze iets beters: speed pedelecs met een snelheid tot 45 km/u. De elektrische fietsen van Stromer hebben een onovertroffen bereik, vermogen en zijn enorm veelzijdig. Bovendien zijn de speed pedelecs van Stromer niet alleen milieuvriendelijk, maar ook stijlvol en zeer elegant!

Het Stromer verhaal

In Bern gaat het verhaal dat de oprichter van Stromer, Thomas ‘Thömu’ Binggeli, al het vee van zijn ouders verkocht toen zij op vakantie waren. Met dit kapitaal richtte hij zijn eigen merk ‘Thömus’ én een fietsenwinkel op. De zaken gingen zo goed dat hij in 2006 de Young Entrepreneur of the Year Award in Zwitserland won. Niet lang daarna raakte hij geïnspireerd door nieuwe technologie en vernieuwende merken zoals Tesla, Apple en Google en ontwikkelde hij zijn visie: een zeer innovatieve e-bike met de naam Stromer. In 2009 had Thömu het merk ontwikkeld en bracht hij de eerste Stromer e-bike op de markt. Twee jaar later volgde het twee model: de ST1. In maart 2014 kwam daar de nieuwste innovatie bij: de ST2. Beide modellen zijn verkrijgbaar bij Mango.

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gratis thuisdemonstratie

Bij Mango geloven we dat u de eigenschappen van onze scootmobielen zelf moet ervaren, zodat u zelf kunt bepalen welk model het beste bij u past. Dat kan door proef te rijden onder deskundige begeleiding in één van onze winkels, maar ook bij u thuis – helemaal gratis en vrijblijvend. Een afspraak maken kan via onze klantenservice: bel 0800 - 2002 (gratis) – of direct online via het afspraakformulier.

Technische ondersteuning

Mango heeft een eigen technische dienst en werkplaats met gespecialiseerde monteurs. Zij houden de door u gekozen scootmobiel in topconditie en kunnen deze desgewenst voorzien van individuele aanpassingen.

Welke scootmobiel rijdt u binnenkort?

Wij bieden u bij Mango het grootste scootmobiel assortiment op 3 en 4 wielen. Van een kleine wendbare- tot grote, snelle scootmobiel met een bereik tot maar liefst 70 kilometer voor buiten. Tevens kunt u bij Mango Mobility de opvouwbare scootmobiel kopen. De opvouwbare scootmobiel is praktisch in gebruik, omdat deze gemakkelijk in de achterbak van de auto past. Hierdoor kunt u met dit type scootmobiel overal naartoe. En natuurlijk heeft Mango Mobility een uitgebreid assortiment in opvouwbare scootmobielen: van de kleine scootmobiel voor de korte(re) afstanden tot de grote scootmobiel voor de lange(re) afstanden.

Scootmobiel service

Mango Mobility staat bekend om haar klantgerichte service en vakkundige kennis van scootmobielen. Onze ervaren mobiliteitsadviseurs rijden met demonstratiebussen door heel Nederland, waardoor u gemakkelijk diverse scootmobielen kunt uitproberen in uw eigen vertrouwde omgeving. Wanneer het u het beste uitkomt. Bovendien heeft Mango Mobility een 24-uurs pechhulpdienst, zodat u altijd geholpen kunt worden met uw scootmobiel wanneer u vragen heeft. Een scootmobiel kopen kan in winkels van Mango Mobility verspreid over heel Nederland. Wij staan voor u klaar!

Wilt u meer informatie? Bekijk onze pagina's over:

Scootmobiel kopen Scootmobiel opvouwbaar Scootmobiel Groningen
Elektrische rolstoel Inklapbare scootmobiel Scootmobiel Trophy 6
Goedkope scootmobiel   Scootmobiel service Scootmobiel specialist
Scootmobile Waarom opvouwbare scootmobiel?   Vergoeding scootmobiel
Scootmobiel Lelystad Scootmobiel Ede Scootmobiel 5 wielen