Stromer

Mango heeft een groot assortiment Stromer elektrische fietsen! Hulp nodig bij het kiezen van een Stromer? Bel met onze klantenservice via 0800 - 2002 (gratis nummer) of bezoek een van onze winkels.

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gratis catalogus aanvragen

Wilt u zich rustig thuis oriënteren? Mango stuurt u graag, gratis en vrijblijvend, een 72 pagina’s tellende productcatalogus.


Catalogus aanvragen

Gratis thuisdemonstratie

Bij Mango geloven we dat u de eigenschappen van onze stromer fietsen zelf moet ervaren, zodat u zelf kunt bepalen welk model het beste bij u past. Dat kan door proef te rijden onder deskundige begeleiding in één van onze winkels, maar ook bij u thuis – helemaal gratis en vrijblijvend. Een afspraak maken kan via onze klantenservice: bel 0800 - 2002 (gratis) – of direct online via het afspraakformulier.

The Swiss driving experience

Het is waar wat ze zeggen: Zwitsers bouwen geen auto’s. Maar bij Stromer bouwen ze iets beters: speed pedelecs met een snelheid tot 45 km/u. De elektrische fietsen van Stromer hebben een onovertroffen bereik, vermogen en zijn enorm veelzijdig. Bovendien zijn de speed pedelecs van Stromer niet alleen milieuvriendelijk, maar ook stijlvol en zeer elegant!

Het Stromer verhaal

In Bern gaat het verhaal dat de oprichter van Stromer, Thomas ‘Thömu’ Binggeli, al het vee van zijn ouders verkocht toen zij op vakantie waren. Met dit kapitaal richtte hij zijn eigen merk ‘Thömus’ én een fietsenwinkel op. De zaken gingen zo goed dat hij in 2006 de Young Entrepreneur of the Year Award in Zwitserland won. Niet lang daarna raakte hij geïnspireerd door nieuwe technologie en vernieuwende merken zoals Tesla, Apple en Google en ontwikkelde hij zijn visie: een zeer innovatieve e-bike met de naam Stromer. In 2009 had Thömu het merk ontwikkeld en bracht hij de eerste Stromer e-bike op de markt.