Johnny Loco

ongeëvenaarde elektrische bakfietsen

Dagelijks uw boodschappen, kinderen of dieren vervoeren? Dat kan voortaan in een bakfiets van Johnny Loco! De elektrische bakfietsen zijn licht in gewicht en voorzien van meekantelend frame. Dit samen draagt bij aan een optimale balans tussen bereik, rijprestaties en -comfort.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Nooit meer bezweet op school aankomen

Fietsen is heerlijk en gezond. Het is goed voor de conditie en het is milieuvriendelijk. Daarom fietsen we graag. Als ouder van kinderen willen we graag de kinderen met de fiets naar school brengen. Met een of twee kinderen is dat nog wel te doen, maar wat als er meer kinderen naar school gebracht moeten worden? Dan is de bakfiets een geweldige uitvinding. Gezellig en gezond met z'n allen naar school.

Er is wel een nadeel: het fietsen met een bakfiets is behoorlijk zwaar. De fiets zelf weegt al gauw meer dan 50 kilo en de kinderen in de bak wegen ook wel door. Zou het niet fijn zijn als u lekker door de stad kunt rijden of van dorp naar dorp kunt fietsen alsof er geen tegenwind is? Stelt u zich eens voor dat u lekker kunt fietsen, zonder volledig bezweet op de plaats van bestemming aan te komen. Dat zou toch fijn zijn. Onmogelijk? Welnee, met een elektrische bakfiets is dit dagelijkse realiteit.

De elektrische bakfiets van Johnny Loco bij Mango mobility

Bent u geïnteresseerd geraakt in deze elektrische bakfiets? Kom dan langs in een van onze vestigingen. Onze adviseurs zijn enthousiast over deze elektrische bakfiets en vertellen u er graag alles over.