Elektrische fiets met lage instap

Elektrische fiets met lage instap

Bij ons vind je een elektrische fiets met lage instap

Bij een damesfiets is de instap meestal ongeveer 40 cm hoog. Kost het u moeite om uw been over deze framehoogte te plaatsen? Dan is een elektrische fiets met lage instap misschien iets voor u. Met een lage instap is het aanzienlijk gemakkelijker om op de fiets te stappen. Dit verhoogt het gebruiksgemak en de veiligheid van uw fiets.

De fiets met lage instap bestaat al langer. Deze fiets is populair gebleken onder een grote groep mensen die moeite hebben met het opstappen. Als u moeite hebt met opstappen, is het wellicht ongemakkelijk om de fiets te nemen of vind u dit zelfs gevaarlijk. Een lage instap is de oplossing voor deze problematiek. De elektrische fiets met lage instap combineert het gemak van een lage instap met het voordeel van elektrisch fietsen. Met een elektrische fiets hoeft u niet te zwoegen bij tegenwind en komt u niet bezweet op uw werk aan als u de fiets pakt. De elektrische fiets met lage instap is daarom een uitkomst voor mensen die een actieve levensstijl willen combineren met gemak en veiligheid.

Mango Mobility is gespecialiseerd in elektrische fietsen. Wij bieden een breed scala aan elektrische fietsen aan. Door onze specialistische kennis op het gebied van elektrische fietsen, weten wij fietsen van de hoogste kwaliteit tegen een lage prijs te leveren. Dit maakt het mogelijk dat wij ook elektrische fietsen met lage instap voor een relatief lage prijs kunnen aanbieden. Wilt u zich oriënteren op het kopen van een elektrische fiets. Stap dan gerust eens binnen in een van onze winkels. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van een elektrische fiets die bij u past. Of het nu een “gewone” elektrische fiets is, of een elektrische vouwfiets, of wellicht onze elektrische fiets met lage instap.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de aanbodpagina elektrische fietsen of bekijk ook eens onze pagina's over:

Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.