De voordelen van een elektrische fiets

Voordelen elektrische fiets

Iedere fietser heeft het de afgelopen jaren opgemerkt; de onstuitbare opmars van de elektrische fiets. En dat is niet voor niets. De e-bike, zoals de fiets met elektrische ondersteuning heet, kan u de vrijheid teruggeven van het fietsen. De trapondersteuning helpt u als het wat minder gaat en zorgt er zo voor dat u weer goed thuiskomt. Daarnaast vergroot de fiets uw bereik, waardoor langere afstanden fietsen weer tot de mogelijkheden behoort. En met een behulp van de elektrische fiets blijft u in beweging, een belangrijke factor voor een gezond lichaam.

Fietsen in omgeving Den Bosch

Den Bosch is een uitstekend vertrekpunt voor mooie dagtochten. Zowel in als om de stad bent u met de elektrische fiets mobiel. Zo spaart u uw energie tijdens ritten in de stad, maar kunt u ook schitterende dagtochten maken in de omgeving en de natuur. Maak bijvoorbeeld eens een tocht over het Nationale Landschap 'de Loonse- en Drunense Duinen', beleef er de unieke natuur van duinen en bossen. Het is een tocht die u niet snel weer zult vergeten. Een aanrader is ook de tocht door de Maas-uiterwaarden, ten noorden van de stad. U kunt de route volgen die Natuurmonumenten er heeft uitgezet. Die brengt u in de uiterwaarden, het domein van talloze soorten vogels en andere dieren. Onderweg komt u onder andere langs een vogelkijkhut, kunt u pootjebaden in een getijdenkreek van de Maas en gaat u met het pontje de rivier over. De authentieke Maasdorpjes die op de route liggen spreken ook zeer tot de verbeelding. De route is met zijn lengte van meer dan 20 kilometer uitermate geschikt voor gebruikers van de elektrische fiets.

Ervaar de stromer in uw eigen omgeving

Maak een thuisafpraak om in uw eingen omgeving een elektrische fiets te ervaren of bel met 0800 2002 voor meer informatie.

Kijk hier voor de dichtstbijzijnde winkel.
Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.