Elektrische fiets Amsterdam

Elektrische fiets Amsterdam

Al jaren bepaalt de fiets het straatbeeld van Amsterdam. Een nieuwe ontwikkeling is de opkomst van de elektrische fiets. Steeds meer Amsterdammers gaan de voordelen van de elektrische fiets inzien. Ook als u tegenwind hebt kunt u zich met de elektrische fiets moeiteloos verplaatsen door Amsterdam. Zo hoeft u geen gebruik te maken van de auto of scooter die Amsterdam zo vervuilen. Door de elektromotor stoot de elektrische fiets immers geen uitlaatgassen uit. Zo draagt de elektrische fiets bij aan een prettig en schoon verkeer in Amsterdam. Ook vermindert de elektrische fiets het verkeerslawaai in Amsterdam. De motor waarmee de elektrische fiets is uitgerust maakt namelijk nauwelijks geluid. De elektrische fiets is daarom een geluidsarm alternatief voor de brommer of scooter die in Amsterdam voor zoveel geluidsoverlast zorgen.

Mango Mobility is gespecialiseerd in elektrisch vervoer. Daarom bieden wij een ruime keuze in elektrische fietsen. Onze elektrische fietsen zijn verdeeld in vier segmenten: Urban, Sportief, Comfort en Compact. Zo hebben wij voor elke situatie een geschikte fiets in ons aanbod. Maakt u vooral kortje ritjes binnen Amsterdam. Wellicht is een “Urban” elektrische fiets dan iets voor u. Maar ook als u als inwoner van Amsterdam op zoek bent naar een elektrische fiets voor meer sportieve doeleinden, kunt u goed bij ons terecht. Voor welk doeleinde u dan ook een elektrische fiets zoekt, bij ons bent u verzekerd van kwaliteit.

Bent u geïnteresseerd in de elektrische fiets? Op onze website kunt u verschillende elektrische fietsen met elkaar vergelijken. Maar natuurlijk kunt u ook gewoon bij ons langskomen. In onze winkel in Amsterdam West staan al onze elektrische fietsen gebruiksklaar uitgestald. U kunt hier onze elektrische fietsen met uw eigen ook bekijken en ook een proefritje maken. Wij staan graag voor u klaar om te helpen met het kiezen van een elektrische fiets die bij u past.

Locatie

Voor onbepaalde tijd is onze winkel in Amsterdam gesloten, bekijk alle vestigingen op onze winkelpagina.

Meer informatie? Ga naar Bekijk onze vestigingen of bekijk ook eens onze pagina's over:

Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.