Elektrische fietsen

Elektrische fietsen (ook wel e-bikes genaamd) zijn de laatste jaren flink in populariteit gestegen. En dat is ook niet zo vreemd, want met een elektrische fiets kunt u zich moeiteloos verplaatsen, terwijl u óók in beweging blijft. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat wie elektrisch fietst meer kilometers maakt. Per verplaatsing wordt met een e-bike gemiddeld 5,5 kilometer afgelegd. Dat is maar liefst anderhalf keer meer dan op een gewone fiets!

Producten 1-48 van 52

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-48 van 52

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Soorten elektrische fietsen

Mango Mobility heeft elektrische fietsen in vier segmenten: Urban, Sportief, Comfort en de bakfietsen. De Urban-modellen kenmerkt de eerste generatie lifestyle e-bikes en zijn uitermate geschikt voor dagelijks stadsgebruik. Bent u van plan korte ritjes te maken, dan maakt u met de Urban elektrische fiets een uitstekende keus. De sportieve elektrische fiets (als Qwic of Stromer) maakt het, met de 21 derailleurversnellingen en acht ondersteuningsstanden, mogelijk ook op heuvelachtig terrein gemakkelijk (en snel) vooruit te komen. Fietstochten door de duinen of op vakantie door het berglandschap worden prachtige belevenissen met deze fietsen. Bent u op zoek naar een comfortabele elektrische fiets die u gemakkelijk voor de deur kunt verplaatsen, of heeft u kinderen en wilt u deze meenemen in de bakfiets? Mango heeft echt een enorm groot aanbod elektrische fietsen.

Vergelijk uw elektrische fiets

Wij van Mango Mobility begrijpen heel goed dat u niet zomaar voor de eerste de beste elektrische fiets kiest. Om een goede keuze te maken is het belangrijk de eigenschappen van de verschillende elektrische fietsen met elkaar te vergelijken. Op onze website kunt u eenvoudig alle elektrische fietsen filteren op uw wensen. Zo wordt direct inzichtelijk wat de verschillen van bijvoorbeeld de accu's, het aandrijfsysteem en het remsysteem zijn. Een elektrische fiets vergelijkt u overzichtelijk bij Mango Mobility. 

Wilt u meer informatie? Bekijk dan onze pagina's over:

Snelheid elektrische fiets De beste elektrische fietsen Vergelijk elektrische fiets
Beste elektrische fietsen Elektrische fiets met lage instap Sportieve elektrische fiets
Elektrische fiets kopen Actieradius elektrische fiets Lichte elektrische fiets
Elektrische fiets prijs Lichtgewicht elektrische fiets Elektrische fietsen te koop
Welke elektrische fiets kopen? Elektrische fiets kopen Elektrische fiets online kopen
Elektrische bakfiets