Elektrische brommer

Elektrische brommer

Op zoek naar een elektrische brommer?

Voor een elektrische brommer bent u bij Mango Mobility op de juiste plaats. Mango Mobility is immers de specialist in elektrisch vervoer tot 45 km/u. Mango Mobility heeft behalve een groot assortiment scootmobielen en elektrische fietsen ook een ruim aanbod in elektrische brommers. Een elektrische brommer is eigenlijk een andere benaming voor een elektrische scooter. De elektrische brommer van Mango Mobility staat bekend om de hoge kwaliteit, maar ook staat de elektrische brommer bekend om de betaalbare prijs. Volgens Mango Mobility moet het voor iedereen mogelijk zijn om een bewuste keuze voor het milieu te maken en tegelijkertijd comfortabel en moeiteloos de weg op te gaan. Daarom is de elektrische brommer van Mango Mobility een goede en betaalbare keuze.

Soorten elektrische brommer

De elektrische brommer is verkrijgbaar in alle soorten en maten. Op de website vindt u een overzicht van de populairste en beste elektrische scooters van Mango Mobility. Er is voor elk wat wils. Bent u op zoek naar een elektrische brommer met een klassieke uitstraling? Dan is de Cicero wellicht wat voor u. Deze elegante e-scooter is voorzien van een Italiaanse look en uitgerust met een stijlvol suède cognac zadel, een rekje aan de achterzijde en leverbaar met een stevig windscherm. Behalve Italiaanse klasse heeft de Cicero ook een Double Hall Motor, waardoor hij nog krachtiger, stiller en zuiniger rijdt.

Een andere populaire elektrische brommer is de Corleone. De Corleone wordt gezien als de Vespa onder de elektrische scooters. Met een robuust design, fraaie retrolijnen en grote zijspiegels is de Corleone een ware eyecatcher in het verkeer. Flaneren over de boulevard kunt u bij uitstek op deze retro elektrische brommer.

Proefrit op elektrische brommer

Natuurlijk ervaart u pas echt hoe het is om op een elektrische brommer te rijden als u een proefrit maakt. Dit kan vrijblijvend bij een van onze winkels. De e-stores van Mango Mobility zijn gevestigd door heel Nederland. Kijk gauw voor de dichtstbijzijnde winkel op onze website en laat u verwelkomen door de winkelmanager met een vers kopje koffie.

Meer informatie? Ga naar de aanbodpagina elektrische scooters of bekijk ook eens onze pagina's over:

Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.