Bakfietsen terug van weggeweest

Elektrische bakfiets

Kies voor een elektrische bakfiets!

Lang, lang geleden was er een tijd dat bakfietsen gemeengoed waren. Bakkersjongens, groentemannen en schoorsteenvegers reden door stad en land met een bakfiets. Zwaar werk, maar er was geen alternatief. Na de oorlog verdwenen in rap tempo de bakfietsen uit het straatbeeld. Er kwamen gemotoriseerde karretjes en busjes die goedkoop en makkelijk zwaardere lasten konden vervoeren. Totdat een paar jaar geleden in de grote steden de bakfiets werd geherintroduceerd als vervoermiddel van kinderen van en naar school. De bakfiets werd ontdekt als een hip, eigentijds, duurzaam alternatief voor de auto in de vervuilde binnensteden. Tegenwoordig staat voor de ingang van een basisschool rond aanvangstijd standaard een batterij bakfietsen. Bakfietsen zijn ontdekt als een ontzettend handig vervoermiddel voor kinderen en allerhande spulletjes. Bij het doen van de wekelijkse boodschappen biedt de fiets voldoende ruimte om met kinderen en volle boodschappentassen het drukke autoverkeer te vermijden door op het fietspad te rijden.

Elektrische bakfietsen voor iedereen


Het rijden met een volgeladen bakfiets is wel een zwaar werkje, waardoor menig ouder bezweet op school aankomt. Dit wordt sinds kort opgelost door de bakfiets te voorzien van een elektrische motor. De elektrische bakfiets is net zo hip en milieuvriendelijk als de gewone bakfiets, maar nu ook vriendelijk voor de berijder. Bijvoorbeeld de e-Cargo van Johnny Loco bewijst dat elektrisch rijden niet ten koste hoeft te gaan van de uitstraling van de fiets. Trapondersteuning helpt bij het op gang komen en tijdens het rijden. Dit maakt het rijden van de e-Cargo tot een feestje. De krachtige lithium-ion accu's leveren meer dan voldoende vermogen om makkelijk over bruggetjes te rijden en geen last te hebben van tegenwind. De e-Cargo van Johnny Logo rijdt zo comfortabel dat langere tochtjes met de volgeladen bakfiets geen enkel probleem vormen. Het LED uitleesapparaatje is goed uitleesbaar, zodat altijd duidelijk is hoeveel 'sap' er nog in de accu zit. Door het mee-kantelende frame is de stabiliteit van de fiets verbazingwekkend en is het nemen van een bochtje een feestje, zowel voor de berijder als voor de passagiers in de bak. Kortom, de elektrische bakfiets van Johnny Loco rijdt heerlijk licht en ziet er ook nog eens prachtig uit.

Wij zijn enthousiast over elektrische bakfietsen


Elektrisch rijden met een bakfiets is geweldig. Wij van Mango Mobility zijn enthousiast over de mogelijkheden en willen het liefst het straatbeeld van Nederland nog mooier maken dan het al is door iedereen even enthousiast te maken over de e-Cargo van Johnny Loco als we zelf zijn. Neem daarom snel contact met ons op. Onze adviseurs willen graag al uw vragen beantwoorden.
Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 72 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.