Elektrisch rijden amsterdam

Elektrisch rijden amsterdam

Voor onbepaalde tijd is onze winkel in Amsterdam gesloten, bekijk alle vestigingen op onze winkelpagina.

Grote steden als Amsterdam kampen met de overlast die gemotoriseerd verkeer teweegbrengt. Reguliere auto’s en scooters zorgen voor geluidsoverlast in Amsterdam. Ook zorgt het gemotoriseerd verkeer voor een uitstoot van uitlaatgassen. Dit zorgt voor een slechter leefklimaat in Amsterdam. Gelukkig is er een nieuwe ontwikkeling die deze problematiek kan oplossen. Elektrisch rijden is in opkomst in Amsterdam. Elektrisch rijden heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van regulier gemotoriseerd vervoer. Bij elektrisch rijden worden geen uitlaatgassen uitgestoten. Dit komt de luchtkwaliteit van Amsterdam, en daarmee de gezondheid van de inwoners van Amsterdam, ten goede. Bij elektrisch rijden wordt gebruik gemaakt van elektromotoren. Elektromotoren maken nauwelijks geluid. Daardoor vermindert elektrisch rijden het geluidsoverlast in Amsterdam.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van elektrisch rijden? Dan bent u bij Mango Mobility aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in elektrisch rijden. Onze winkels kunt u vinden door heel het land, onder andere in Amsterdam. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden. Zo vindt u in Amsterdam onze e-cars, e-tuks, elektrische scooters, elektrische fietsen, en zelfs de elektrische mini-Hummer! Voor elke situatie hebben wij een state-of-the-art oplossing. Wij streven er naar om elektrisch rijden voor elke inwoner van Amsterdam mogelijk te maken. Onze producten zijn daarom scherp geprijsd. Zo is elektrisch rijden niet een trend voor de welgestelde Amsterdammer. In plaats daarvan is elektrisch rijden een duurzame oplossing voor ieder budget.

Wij zijn u graag van dienst met advies over elektrisch rijden. Schroom daarom niet om langs te komen in ons experience center in Amsterdam. Hier staan al onze elektrische voertuigen rijklaar uitgestald. Zo kunt u de mogelijkheden van elektrisch rijden zelf ervaren. Onze medewerkers helpen u graag met bij het kijken naar welke vorm van elektrisch rijden het beste bij u past. Elektrisch rijden heeft de toekomst!

Locatie

Voor onbepaalde tijd is onze winkel in Amsterdam gesloten, bekijk alle vestigingen op onze winkelpagina.

Meer informatie? Ga naar Bekijk onze vestigingen of bekijk ook eens onze pagina's over:

Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.