Electrische scooters

Electrische scooters

Welke elektrische scooter moet u kiezen?

Het aanbod van electrische scooters in Nederland wordt bijna dagelijks uitgebreid. Electrische scooters zijn de nieuwe trend in Nederland: comfortabel op de weg, snel op uw bestemming, maar tegelijk ook een bewuste keuze voor het milieu. Electrische scooters rijden immers niet op benzine, maar ze zijn voorzien van een accu die u simpelweg kunt opladen. En het voordeel is dat u haast geruisloos rijdt. Dat leidt tot een nog groter rijplezier.

Electrische scooters zijn er in alle soorten en maten. Er is voor iedereen wat wils; zowel voor degenen waarvoor de fiets fysiek gezien geen optie meer is als voor de jongeren die trendy voor de dag willen komen met een mooie scooter. Electrische scooters zijn er voor iedereen. En daarom wil Mango Mobility met een ruim aanbod ook zo goed mogelijk aansluiten bij de wensen van iedereen. Of u nu op zoek bent naar een compacte, lichtgewicht electrische scooter of er bij voorkeur eentje rijdt die een opvallend retro design heeft, Mango Mobility komt aan uw wensen tegemoet. Alle electrische scooters van Mango Mobility zijn uitgerust met een Lithium accu. Deze accu staat voor een grotere actieradius (tot wel 80 km), een langere levensduur, een kortere oplaadtijd en een lichter gewicht. Dit biedt de electrische scooters volop voordelen, waardoor de electrische scooters nog prettiger in gebruik zijn. Bij sommige electrische scooters van Mango Mobility is het mogelijk om te kiezen voor een uitneembaar accupack. Dit maakt het mogelijk om uw accu nog eenvoudiger op te laden, want dit kan binnenshuis. Binnen vijf uur tijd zijn de electrische scooters volledig opgeladen en heeft u urenlang rijplezier.

Voor een kijkje naar de electrische scooters van Mango Mobility bent u altijd van harte welkom in een van onze e-mobility stores verspreid over heel Nederland.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de aanbodpagina elektrische scooters of bekijk ook eens onze pagina's over:

Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.