Electrische scooter

Electrische scooter

Welke elektrische scooter moet je kiezen?

De electrische scooters van Mango Mobility staan voor een hoge kwaliteit tegenover een scherpe prijs. Bent u op zoek naar een electrische scooter? Dan helpt Mango Mobility u graag bij uw keuze. Dankzij de grote expertise van Mango op het gebied van electrische scooters, krijgt u betrouwbaar advies in welke electrische scooter bij u past. Op de website van Mango Mobility vindt u een ruim aanbod van allerlei soorten electrische scooters. Maar hoe weet u nu welke electrische scooter aan uw wensen voldoet? Welke mogelijkheden heeft een electrische scooter? Met deze vragen kunt u bij de experts van Mango terecht. Neem contact met ons op via de website of telefonisch.

Design van electrische scooter

Een electrische scooter kunt u vinden in alle soorten en maten. Bent u op zoek naar een klassiek, retro of modern model, Mango Mobility heeft de electrische scooter van het model dat u zoekt. Dit geldt ook voor de kleur van uw electrische scooter, de spiegels, de buddyseat en windscherm; u kunt alles aanpassen naar uw eigen smaak. Zo is de keuze voor een electrische scooter nog persoonlijker. Mango Mobility vindt het immers belangrijk dat iedereen een electrische scooter kan vinden waarop hij of zij zich comfortabel en veilig voelt.

Mogelijkheden electrische scooter

Met een electrische scooter kiest u voor het milieu, maar ook voor uzelf. U hoeft immers geen brandstof meer te betalen, want de electrische scooter is eenvoudig op te laden. De electrische scooter van Mango Mobility wordt voorzien van een Lithium accu. Dit is een heel duurzame accu waar u maar liefst 24 maanden garantie op krijgt. Met de grootste accu die Mango in het aanbod heeft kunt u een actieradius van wel 120 km halen! Mango heeft daarnaast ook electrische scooters met een afneembaar accupack in het assortiment. Opladen wordt dan nog eenvoudiger. Kijk dus snel op onze website of kom langs in onze e-mobility store om de electrische scooter van uw voorkeur te vinden.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de aanbodpagina elektrische scooters of bekijk ook eens onze pagina's over:

Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.