Electric scooter Amsterdam

Electric scooter Amsterdam

Voor onbepaalde tijd is onze winkel in Amsterdam gesloten, bekijk alle vestigingen op onze winkelpagina.

De scooter is al jaren een populair vervoersmiddel in Amsterdam. Dit is ook wel te begrijpen, aangezien inwoners van Amsterdam zich met de scooter eenvoudig van A naar B kunnen verplaatsen. Het voordeel van de scooter ten opzichte van de auto is dat hij veel wendbaarder is. Bovendien heeft men met de scooter minder last van het parkeerprobleem in Amsterdam.

Een nieuwe ontwikkeling op scootergebied is de electric scooter. De electric scooter combineert de voordelen van een reguliere scooter met de voordelen van elektrisch rijden. De electric scooter manoeuvreert net zo soepel door Amsterdam als de reguliere scooter, maar staat garant voor aanzienlijk groter rijplezier. De electric scooter wordt dan ook steeds vaker in Amsterdam gespot. Het grote voordeel van de electric scooter is dat hij geen uitlaatgassen uitstoot. Terwijl reguliere scooters een grote bron van luchtvervuiling zijn in Amsterdam, is de electric scooter een schoon vervoersmiddel. Zo draagt de electric scooter bij aan een betere luchtkwaliteit in Amsterdam. Een ander groot voordeel van de electric scooter is dat hij nauwelijks geluid maakt. De reguliere scooter is een van de grootste bronnen van geluidshinder in Amsterdam. Bij de electric scooter is dit niet het geval. De electric scooter is een geluidsarm vervoersmiddel. De geluidshinder in Amsterdam zal door de elektric scooter dus sterk verminderen.

Bent u geïnteresseerd in de electric scooter? Dan bent u bij Mango Mobility aan het juiste adres. Mango Mobility is gespecialiseerd in elektrisch rijden en heeft daarom een ruim aanbod in electric scooters. In ons experience center in Amsterdam staan al onze electric scooters rijklaar uitgestald. Hier kunt u onze electric scooters met eigen ogen bekijken en zelfs een proefrit maken. Wij hopen dat u net zo enthousiast wordt over de electric scooter als wijzelf. Tot ziens in Amsterdam!

Locatie

Voor onbepaalde tijd is onze winkel in Amsterdam gesloten, bekijk alle vestigingen op onze winkelpagina.

Meer informatie? Ga naar onze vestiging in Amsterdam of bekijk ook eens onze pagina's over:

Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.