Aixam

Voor een Aixam elektrische brommobiel bent u bij Mango aan het juiste adres. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een elektrische brommobiel? Bel met onze klantenservice via 0800 - 2002 (gratis nummer) of bezoek een van onze winkels.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gratis catalogus aanvragen

Wilt u zich rustig thuis oriënteren? Mango stuurt u graag, gratis en vrijblijvend, een 124 pagina’s tellende productcatalogus.


Catalogus aanvragen

Dé ideale stads brommobiel

De elektrische brommobielen van Aixam zijn de ideale stadsvoertuigen voor kleinere afstanden. Ze kennen meer comfort, zijn fijngevoeliger, bieden een groter rijplezier en zijn beter voor het milieu. De elektrische brommobiel van Aixam heeft een maximum snelheid van 45 km uur en is in vier modellen verkrijgbaar: E-City Pack, E-City, Premium, E-Coupé Premium en E-Coupé GTI.

Voordelen van een elektrische brommobiel

De elektrische brommobiel is een milieuvriendelijk alternatief, omdat het geen CO2 uitstoot. U heeft geen brandstof nodig om met deze brommobiel te rijden. U laadt uw e-brommobiel al binnen 3,5 uur via het stopcontact bij u thuis op. Elektrisch rijden betekent ook geluidloos rijden. Daarnaast heeft de elektroaandrijving minder onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage. Het onderhoud is hiermee eenvoudiger en de kosten lager.

De elektrische brommobiel van AIXAM is een mooi alternatief voor iedereen die een bijdrage wil leveren aan een beter milieu, wil profiteren van rijcomfort en de stilte van elektrisch rijden.

Aixam brommobiel kopen

U koopt uw Aixam brommobiel via de webshop of in een van onze Mango Mobility winkels. Wilt u liever telefonisch contact opnemen, dan kunt u bellen naar 0800 2002 (gratis).