E-Bike Amsterdam

E-Bike Amsterdam

Voor onbepaalde tijd is onze winkel in Amsterdam gesloten, bekijk alle vestigingen op onze winkelpagina.

De laatste jaren is de e-bike in Amsterdam sterk in populariteit gestegen. Dit is niet verwonderlijk. Juist in een stad als Amsterdam is de e-bike namelijk ideaal. De e-bike is de oplossing als u op zoek bent naar een balans tussen een sportieve levensstijl en comfort. Met de e-bike kunt u binnen Amsterdam immers ook met tegenwind naar uw werk fietsen zonder dat u bezweet aankomt. Zo is de e-bike een plezierig alternatief voor de auto. Bovendien bent u met de e-bike in Amsterdam onafhankelijk van het openbaar vervoer. Juist waar u vanwege de langere afstanden in Amsterdam normaal gesproken voor een ander vervoersmiddel dan de fiets zou kiezen, kunt u met de e-bike direct op pad. Zo bent u in Amsterdam met de e-bike altijd mobiel.

Het voordeel van de e-bike in vergelijking met de scooter of brommer, is dat de e-bike geen verbrandingsmotor heeft. Hierdoor stoot de e-bike geen uitlaatgassen uit, terwijl hij u wel trapondersteuning geeft. Zo draagt de e-bike bij aan een schoner Amsterdam. Met de e-bike kiest u voor een milieuvriendelijk vervoersmiddel, die helemaal bij Amsterdam als duurzame stad past.

Het grote voordeel van de e-bike ten opzichte van de auto is dat u met de e-bike eenvoudig door het hectische verkeer van Amsterdam manoeuvreert. Bovendien hoeft u met de e-bike niet op zoek naar een parkeerplek. Zeker in Amsterdam, waar parkeren over het algemeen prijzig is, is dit een groot voordeel.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de e-bike? Dan bent u bij Mango Mobility aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in elektrisch vervoer. Daarom hebben wij een ruim aanbod in e-bikes. Kom eens langs in onze winkel in Amsterdam! Hier kunt u de e-bike zelf zien en uitproberen. Onze medewerkers staan u graag bij met kundig advies. Wij helpen u graag met het vinden van een e-bike die bij u past.

Locatie

Voor onbepaalde tijd is onze winkel in Amsterdam gesloten, bekijk alle vestigingen op onze winkelpagina.

Meer informatie? Ga naar onze vestiging in Amsterdam of bekijk ook eens onze pagina's over:

Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.