CargoBee

Op voorraad
€ 8.463,95

Gratis thuisdemonstratie

Is het lastig om naar één van onze winkels te komen? Dan komen we gewoon naar u toe voor een proefrit – helemaal vrijblijvend en zonder verplichtingen.

Gratis thuisdemonstratie?

Gratis catalogus aanvragen

  • Vraag direct de gratis catalogus 2018 aan, met 72 pagina's informatie over scootmobielen.
  • Inclusief de Scootmobielwijzer: alles wat u moet weten over een scootmobiel voordat u er één aanschaft!

Aanvraagformulier

De voordelen van Mango Mobility

  • Vaste lage prijzen zonder verborgen kosten
  • 12 winkels en gratis thuisdemonstratie
  • 24/7 pechhulp i.s.m. ANWB bij alle vaste scootmobielen
  • Eigen technische dienst met gespecialiseerde monteurs
  • Erkenning Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen

Wil u op een schone wijze goederen vervoeren? Dan is de CargoBee uw e-scooter. Het netto laadvolume van 600 liter zorgt ervoor dat u voldoende spullen mee kunt nemen. Daarnaast is de CargoBee verkrijgbaar in twee uitvoeringen. De snorfiets uitvoering (25 km/h) en de bromfiets uitvoering (45km/h). De CargoBee is met zijn specificaties uitermate geschikt voor gebruik in het dagelijkse leven.

Het begon met de bakfiets, een driewielige fiets met een houten laadbak voorop. Zo’n bakfiets trapt loodzwaar, dus er verschenen ook al snel bakbrommers, met een tweetakt bromfietsmotor. Tweetaktmotoren zijn echter erg vervuilend.

De Cargobee heeft de bouw van een bakbrommer, maar daar houden alle overeenkomsten op. In plaats van een stinkende benzinemotor heeft de Cargobee een sterke elektrische motor in het achterwiel. De motor is extra zwaar uitgevoerd om het hogere gewicht vlot vooruit te krijgen. Extra handig is dat de Cargobee ook achteruit kan rijden. Dat maakt hem heel wendbaar, en keren is geen probleem. Om ook goed te kunnen stoppen heeft het voertuig schijfremmen op de voorwielen en een trommelrem achter.
De grote Lithiumijzerfosfaat-accu is betrouwbaar en maakt een actieradius tot 100 kilometer mogelijk. Een kilometer rijden kost ongeveer een cent aan stroom, en opladen kan aan ieder stopcontact. In ongeveer 8 uur is de accu weer helemaal vol. De oplader is ingebouwd in het frame, dus u hebt geen gedoe met een losse lader.

Twee modellen

De Cargobee is beschikbaar in twee modellen. Er is een snorfietsmodel met een maximum snelheid van 25 km/h en bromfietsmodel dat 45 km/h haalt. Het snorfietsmodel mag zonder helm worden gereden en heeft een laadvermogen van 150 kg. Voor het bromfietsmodel is een helm verplicht. Dit model heeft een kleiner laadvermogen, namelijk 100 kg. Beide modellen hebben dezelfde laadbak. Deze laadbak is niet van hout, maar van onderhoudsvrij aluminium en heeft een inhoud van 600 liter. Het vloeroppervlak meet 106 bij 115 cm. De laadbak wordt afgesloten met een kunststof deksel met slot. Het deksel is standaard uitgevoerd in geel, maar een eigen kleur is natuurlijk ook mogelijk. Het is een volledig in Europa gebouwd product.
De Cargobee is een wendbaar voertuig. Hij stuurt gemakkelijk door smalle straatjes. Bovendien kunt u de Cargobee bijna overal parkeren, zelfs op het trottoir. Heel handig bij het bezorgen van pakketten. De Cargobee is standaard al voorzien van een GPS module. Deze hoeft alleen maar geactiveerd te worden om het voertuig overal te kunnen traceren. Zo blijft uw mooie Cargobee ook echt van u.

Beide modellen vallen onder de Light Electric Vehicles. Dat betekent dat er geen BPM over verschuldigd is. Bovendien komt de zakelijke koper in aanmerking voor belastingvoordelen omdat het een investering in een milieuvriendelijk transportmiddel is. Sommige gemeentes, zoals Utrecht, geven ook nog een eigen subsidie op de aanschaf van een elektrische bakbrommer.


Specificaties
Aantal wielen 3
Actieradius (km) 100 km
Gewicht (kg) 160
Max. belasting (kg) 150
Topsnelheid (km/u) 25 km/u
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:CargoBee