Brommobiel Utrecht

Brommobiel Utrecht

De meeste mensen zijn wel bekend met de voordelen van de (elektrische) fiets, de scooter en de auto. Wat velen echter niet kennen is het gebruiksgemak van een elektrische brommobiel. Als bestuurder van het voertuigje hebt u alleen een bromfiets-rijbewijs nodig en zit u toch comfortabel en droog. Het voertuig rijdt veelal op de weg, daar waar bromfietsen dat ook doen. Op bestemming aangekomen kunt u de brommobiel gemakkelijk dichtbij parkeren, omdat hij geen parkeerplaats nodig heeft. Dit is natuurlijk uitermate handig voor mensen die wat minder mobiel zijn.
Technisch is het voertuig goed toegerust op zijn taak, met schijfremmen en een uitneembare accu. Een brommobiel heeft een maximumsnelheid van 45km/h. De actieradius verschilt per model.

Op pad in Utrecht en omgeving

Utrecht is een uitstekend vertrekpunt voor een tocht met de brommobiel. Zo kunt u overwegen om op een mooie dag de oude binnenstad door te trekken. Buiten de stad zijn schitterende dagtochten te maken in de bossen van de nabijgelegen Utrechtse Heuvelrug. Houdt u van water en historie, dan is de buitenplaatsroute van de ANWB echt een aanrader. Deze voert langs rivier de Vecht en de landerijen die rijke Amsterdammers daar hebben laten aanleggen gedurende de Gouden Eeuw (17e eeuw). Op de route is het ook mogelijk om een kasteel te bezichtigen; Slot Zuylen.

Het Experience Centre in Utrecht

Mango Mobility was al op vele locaties vertegenwoordigd, verspreid over heel Nederland. Sinds kort kunt u voor uw scootmobiel, brommobiel, elektrische fiets- en scooter ook terecht bij het Experience Centre in Utrecht. Op deze vestiging van Mango Mobility staat de City Car A100 in de showroom. Dit uitermate efficiënte model heeft maar anderhalf uur nodig voor een volle accu en beschikt over diverse extra's. Uiteraard zijn er kundige medewerkers aanwezig voor toelichting en een passend advies.

Locatie

De dichtstbijzijnde winkel van Mango vind u in Utrecht.

Meer informatie? Ga naar de aanbodpagina elektrische fietsen. Bekijk voor meer informatie over elektrisch vervoer bij u in de buurt:

Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.