Brommobiel Rotterdam

Brommobiel Rotterdam

De brommobiel wordt de laatste tijd steeds vaker gespot in Rotterdam. Dit is niet verwonderlijk – de brommobiel biedt namelijk nogal wat voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld de auto. Zo hoef je voor het rijden in een brommobiel geen autorijbewijs te hebben. Het AM-rijbewijs (brommerrijbewijs) is namelijk voldoende, omdat er voor de brommobiel een snelheidslimiet van 45 km/u geldt. Binnen de bebouwde kom van Rotterdam is de maximumsnelheid 50 km/u, dus in de praktijk zult u zich met de brommobiel u net zo snel verplaatsen door Rotterdam als met de auto. Vanwege de compacte afmetingen en de wendbaardheid van de brommobiel kunt u zich waarschijnlijk zelfs sneller en prettiger manoeuvreren door het soms hectische stadsverkeer van Rotterdam. Ook het vinden van een parkeerplek, wat in Rotterdam niet altijd makkelijk is, zal met een brommobiel eenvoudiger zijn.

Mango Mobility is specialist op het gebied van elektrisch rijden. De brommobiel die u bij ons koopt heeft naast bovengenoemde voordelen nog een aantrekkelijke eigenschap: hij rijdt 100% op elektriciteit. Dit betekent dat een brommobiel van Mango geen uitlaatgassen uitstoot; dit biedt perspectief voor een stad als Rotterdam, die te kampen heeft met luchtvervuiling. Bovendien maakt de elektromotor nauwelijks geluid. Met een elektrische brommobiel kiest u dus voor een stiller en schoner Rotterdam! En bedenkt u eens: met een elektrische brommobiel is tanken verleden tijd! U kunt uw brommobiel eenvoudig thuis opladen – zo bent u in Rotterdam onafhankelijk en altijd mobiel.

Wilt u zelf ervaren hoe het is om in een elektrische brommobiel te rijden? Dat kan! In onze winkel in Rotterdam staat elke brommobiel die wij in ons assortiment hebben rijklaar uitgestald. Hier kunt u direct een proefrit maken. Wij hopen dat u net zo enthousiast wordt over de elektrische brommobiel als wijzelf. Wie weet rijdt u straks zelf door Rotterdam in een elektrische brommobiel!

Meer informatie? Ga naar de Brommobiel aanbodpagina. Bekijk voor meer informatie over elektrisch vervoer bij u in de buurt:

Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.