Een brommobiel pickup

Brommobiel pick-up

Vervoer eenvoudig spullen met een brommobiel pick-up

De brommobiel is in opkomst. Het wagentje dat ook wel bekend staat als de 45 km auto, was aanvankelijk vooral een uitkomst voor de minder validen onder ons. Later begonnen ook anderen het gemak van de brommobiel in te zien. Een recente doorbraak is de komst van de elektrische brommobiel. Sindsdien komen steeds meer aantrekkelijke modellen op de markt, praktisch, mooi en voor allerlei gebruik. Met de komst van de brommobiel pickup is er een zeer praktische 45 km auto aan het assortiment toegevoegd.

Wat u allemaal kunt met een brommobiel pickup

Met een brommobiel pickup kunt u eenvoudig spullen vervoeren zonder dat u daar een rijbewijs voor nodig hebt. Zo ervaart u de gemakken van een auto, zonder rijbewijs. De brommobiel pickup heeft een laadruimte van 330 liter en biedt plek aan twee personen. Daarmee is hij een ideaal vervoermiddel voor bedrijfsdoeleinden. Onderweg ervaart u de voordelen van elektrisch rijden; het comfort van een fluisterstille motor, rijden zonder uitstoot en goedkoop tanken. Het tankstation behoort namelijk tot het verleden. U laadt de brommobiel pickup door hem thuis aan te koppelen aan het stopcontact. De gesloten loodaccu's van het pickup model brengen u tot wel 150 kilometer ver. Hebt u onderweg onverhoopt toch een lege accu, dan kunt u de brommobiel aankoppelen aan een van de vele laadpalen. Een snellaadpaal doet er slechts 30 minuten over om de accu weer te vullen. Naast het elektrisch rijcomfort is de brommobiel pickup binnenin ook van alle gemakken voorzien. Zo is hij uitgerust met stuur- en rembekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en een uitgebreid audio-systeem dat geschikt is voor gebruik met een USB-stick en SD-kaart. Zo kunt u altijd naar uw favoriete muziek luisteren en is iedere rit een plezier.

Verkrijgbaar vanaf najaar 2016

De brommobiel pickup is vanaf najaar 2016 verkrijgbaar bij Mango. Het is mogelijk om via de website productinformatie bij ons aan te vragen, of een afspraak te maken. U bent daarnaast altijd welkom in een van onze vestigingen. Daar staat een van onze experts voor u klaar om te voorzien in advies. Bent u benieuwd hoe het is om in een elektrische brommobiel te rijden? Kom langs voor een vrijblijvende proefrit in de brommobiel pickup of een van onze andere modellen.

Informatiepakket aanvragen

Wilt u meer informatie lezen op de website? Ga naar de aanbodpagina E-Cars of bekijk ook eens onze pagina's over:

Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.