Een elektrische brommobiel in Limburg

Brommobiel Limburg

Rij duurzaam door Limburg met een elektrische brommobiel

U wilt mobiel zijn, zonder dat het veel geld kost. U wilt een eenvoudig te bedienen vervoermiddel, maar u wilt ook een comfortabele reis. U wilt graag op bezoek bij vrienden en familie, maar u wilt geen bureaucratische rompslomp. U wilt tripjes maken door de natuur, maar u wilt geen vervuilend vervoermiddel. Als dit uw eisen zijn, kies dan voor een elektrische brommobiel. Elektrische brommobielen zijn goedkoop, niet alleen in aanschaf, maar ook in onderhoud. Zo betaalt u bijvoorbeeld geen Wegenbelasting. Verder zijn brommobielen heel comfortabel en zijn ze voorzien van alle gemakken die u ook in een auto vindt. Om een brommobiel te besturen heeft u voldoende aan een rijbewijs AM. Vergunningen heeft u niet nodig. Een elektrische brommobiel produceert geen uitlaatgassen en stoot geen CO2 uit en is bovendien volkomen geruisloos. Om een brommobiel op te laden hoeft u geen speciaal oplaadpunt aan te laten leggen, een gewoon stopcontact is voldoende om uw brommobiel in 3,5 uur volledig op te laden.

Met een elektrische brommobiel door Limburg rijden

U kunt met een elektrische brommobiel in Limburg u flinke afstanden afleggen. Een bereik van 70 kilometer is haalbaar. Dus als u in Venlo woont kunt u gemakkelijk een ritje naar het charmante Broekhuizen maken en via het pontje langs de andere Maasoever terug rijden. Vanuit Parkstad Limburg kunt u een tripje door de natuur maken op de Brunsummer heide, het Bronnenbos of de Schinveldse bossen. Heerlijk genieten in de natuur en bij mooi weer een lekkere picknick onder de blauwe lucht. Ook kunt u met uw brommobiel in Limburg shoppen. Denk dan aan de mooie winkelgebieden in Maastricht. Als u in de buurt van Vaals woont kunt u in Aken gaan winkelen. Bent u een liefhebber van design? Ga dan shoppen in Roermond in de Designer Outlet. De afstand of het weer vormen geen probleem. Met uw elektrische brommobiel legt u gemakkelijk grote afstanden af en als het regent of koud is zit u in uw brommobiel heerlijk warm en droog.

Interesse om te rijden met een elektrische brommobiel in Limburg?

Onze verkoopadviseurs komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden van een elektrische brommobiel. U kunt een proefrit met een brommobiel maken, zodat u zelf kunt ervaren hoe eenvoudig u met een elektrische brommobiel door Limburg kunt rijden. Geniet van uw mobiliteit met een comfortabele, stille, goedkope en milieuvriendelijke elektrische brommobiel.

Informatiepakket aanvragen

Wilt u meer informatie lezen op de website? Ga naar de aanbodpagina E-brommobielen of bekijk ook eens onze pagina's over:

Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.