Brommobiel Hilversum

Brommobiel Hilversum

De brommobiel wordt de laatste jaren steeds populairder. De trend lijkt onomkeerbaar en ook als u in Hilversum woont heeft de brommobiel u iets te bieden. Zo biedt de brommobiel een groot aantal voordelen ten opzichte van vervoersmiddelen als de auto. Zo hoeft u voor een brommobiel niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Bovendien is de brommobiel bijzonder wendbaar – dit maakt het vinden van een parkeerplek in Hilversum aanzienlijk eenvoudiger! Met een brommobiel bent u in Hilversum dus bijzonder mobiel.

Voor de brommobiel geldt een snelheidslimiet van 45 km/u. Aangezien u binnen de bebouwde kom niet sneller dan 50 km/u mag rijden, zal u dit voor ritjes binnen Hilversum nauwelijks tot geen nadeel opleveren. Omdat de brommobiel kleiner en wendbaarder is, zult u zich met de brommobiel binnen Hilversum zelfs sneller verplaatsen dan met een auto.

Mango Mobility is gespecialiseerd in elektrisch vervoer, de brommobiel die u bij ons koopt is daarom voorzien van een elektromotor. De brommobiel stoot daarom geen uitlaatgassen uit. Bovendien heeft u bij de elektrische brommobiel geen last van trillingen en storende motorgeluiden. Met een Mango brommobiel kiest u daarom voor een schoner en stiller Hilversum.

Bent u al overtuigd dat een brommobiel de beste manier is om u door Hilversum te verplaatsen? Of heeft u nog vragen? Mango Mobility staat graag voor u klaar. Wilt u zelf ervaren hoe het is om in een elektrisch brommobiel te rijden? Dan nodigen wij u uit om langs te komen in een van onze winkels in de buurt van Hilversum. Mango heeft verschillende winkels, verspreid over heel het land, waar u elk brommobiel dat wij in ons assortiment hebben kunt uitproberen. Kom bijvoorbeeld langs in onze winkel in Baarn, vlakbij Hilversum, om te ontdekken welk brommobiel het beste bij u past!

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga dan naar de Brommobiel aanbodpagina.

Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.