Brommobiel Groningen

Brommobiel Groningen

De brommobiel is in opkomst in Groningen. In vergelijking met de auto is het met de brommobiel aanzienlijk eenvoudiger om door het drukke stadsverkeer te manoeuvreren. Bovendien is het, vanwege het compacte formaat van de brommobiel, een stuk makkelijker om in Groningen een parkeerplek te bemachtigen. Omdat de brommobiel in Groningen niet harder mag rijden dan 45 km/u, hoeft u niet in het bezit te zijn van een autorijbewijs om de brommobiel te mogen besturen. De snelheidslimiet zal u in de praktijk nauwelijks belemmeren; voor auto's geldt binnen de bebouwde kom van Groningen immers een maximumsnelheid van 50 km/u. Dankzij de grote wendbaarheid zult u ervaren dat u zich met de brommobiel zich minstens zo snel door Groningen verplaatst als met de auto.

Mango Mobility is specialist in elektrische vervoersmiddelen. Dit betekent dat elke brommobiel die wij in ons assortiment hebben is uitgerust met een elektromotor. De elektrische brommobiel heeft als grote voordeel dat deze geen uitlaatgassen uitstoot. Bovendien maakt de motor van de elektrische brommobiel nauwelijks geluid, in tegenstelling tot het lawaai dat een reguliere brommobiel produceert. Met een elektrische brommobiel van Mango Mobility kiest u dus voor stiller en schoner verkeer in Groningen. Zo is de elektrische brommobiel niet alleen een prettige keuze voor uzelf, maar voor alle inwoners van Groningen.

Bent u benieuwd naar wat de elektrische brommobiel u te bieden heeft? Kom dan langs in onze winkel in Haren, vlakbij Groningen, of in één van onze andere winkels, te vinden in heel Nederland. Hier staat elk brommobiel dat wij in ons assortiment hebben rijklaar uitgestald. U kunt dus direct een proefrit maken om te ervaren hoe het is om in een elektrische brommobiel te rijden! Wij hopen dat u net zo enthousiast wordt als wij. Wellicht kunt u binnenkort genieten van het comfort van een elektrische brommobiel in Groningen!

Informatiepakket aanvragen

Locatie

Mango Mobility heeft een winkel in Haren.

Meer informatie? Ga naar de Brommobiel aanbodpagina. Bekijk voor meer informatie over elektrisch vervoer bij u in de buurt:

Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.