Heerlijk rijden met een elektrische brommobiel in Friesland

Brommobiel Friesland

Rij duurzaam door Friesland met een elektrische brommobiel

Een elektrische brommobiel is een ideaal vervoermiddel. Niet alleen is het een heel comfortabel vervoermiddel met radio, automaat, verwarming of airconditioning. Het is ook een zuinig en ecologische verantwoord. Door de pittige elektrische motor rijdt u moeiteloos van de ene plaats naar de andere en weer terug, zonder dat u tussentijds de accu hoeft op te laden. Een elektrische brommobiel is een vervoermiddel zonder poespas: u laadt het op met een gewoon, geaard stopcontact en na 3,5 uur is de elektrische brommobiel volledig opgeladen. Speciale, dure oplaadpalen zijn niet nodig. U hoeft ook niet te voldoen aan bijzondere eisen. Het enige wat u nodig heeft is een rijbewijs AM. Daarmee kunt u met uw elektrisch brommobiel in Friesland duurzaam rondrijden, want door de elektrische motor is er geen lawaai, geen uitstoot van uitlaatgassen en geen uitstoot van CO2.

Met een elektrische brommobiel in Friesland touren

Een elektrische brommobiel brengt u overal waar u wilt. Wilt u boodschappen doen in uw eigen dorp of stad? Geen probleem. De brommobiel brengt u veilig en comfortabel naar uw bestemming en er is plaats genoeg voor twee volwassenen. Weer en wind krijgen geen vat op u als u genoeglijk en warm in uw warme brommobiel zit. Op mooie dagen kunt u rondtoeren met uw elektrische brommobiel in Friesland en heerlijk genieten van het prachtige Friese landschap. Bezoek eens een van de prachtige Friese steden of kom langs in een Fries musea bij u in de buurt. Denk bijvoorbeeld aan het Fries museum in Leeuwarden, het Eisinga-huis in Franeker of het Jopie Huisman museum in Workum. Allemaal topmusea in ons eigen Friesland. Een avondje uit met vrienden? U bent er in een wip dankzij uw brommobiel. Of wilt u lekker gaan shoppen? Uw elektrische brommobiel brengt u zonder wachttijden of moeilijk gedoe met inchecken en uitchecken naar het centrum van de dichtstbijzijnde plaats en als u klaar bent, kunt u al uw aankopen kwijt in uw brommobiel.

Interesse om met een brommobiel in Friesland rond te toeren?

Bel met 0800 2002 voor een gratis thuisdemonstratie of maak online een afspraak.Of kom langs in de dichtstbijzijnde Mango vestiging.

Informatiepakket aanvragen

Wilt u meer informatie lezen op de website? Ga naar de aanbodpagina E-Cars of bekijk ook eens onze pagina's over:

Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.