Op pad met de brommobiel in Eindhoven

Brommobiel Eindhoven

Rij duurzaam door Eindhoven met een brommobiel

Wie kent niet die handige brommobielen? Die kleine autootjes waarmee je goedkoop en comfortabel van de ene plek naar de andere plek komt. Geen last van slecht weer of tegenwind en geen gedoe met inchecken en uitchecken, geen Wegenbelasting en geen volledig rijbewijs. Gewoon makkelijk en snel vervoer van A naar B. Deze handige brommobielen zijn verbeterd: ze zijn er nu ook elektrisch. Geruisloze en schone brommobielen die alle voordelen van een traditionele brommobiel combineren met een elektrische aandrijving. Ze zijn nog steeds goedkoop en comfortabel en ook elektrische brommobielen bieden ruim plaats aan twee volwassenen, zodat u met zijn tweeën in de brommobiel door Eindhoven kunt rijden. Alles net zoals de traditionele brommobielen, maar dan ecologisch verantwoord. Ook voor een elektrische brommobiel hoeft u geen Wegenbelasting te betalen en heeft u voldoende aan een AM rijbewijs. Een dure oplaadpaal is niet nodig: elektrische brommobielen worden met een gewoon, geaard stopcontact opgeladen. Na 3,5 uur opladen staat uw elektrische brommobiel voor u klaar. Gereed om weer 70 kilometer op een volle accu te rijden.

Eindhoven is een prachtige stad, geniet ervan!

Ons Eindhoven is een prachtige stad. Veel bedrijvigheid, heerlijke uitgaansmogelijkheden, naar hartenlust sportieve voorzieningen en volop mogelijkheden om te shoppen. Net buiten de stad is er volop groen en natuur om van te genieten. Met een elektrische brommobiel is Eindhoven nog mooier. U kunt 's ochtends gaan shoppen in De Bergen en 's middags picknicken bij de Opwettense watermolen, ooit geschilderd door Vincent van Gogh, daarna een kort ritje naar het charmante centrum van Nuenen waar u kunt genieten van een drankje en 's avonds naar een wedstrijd in het stadion van PSV, de trots van Eindhoven. Heerlijk toch. U kunt ook een dagje genieten van de natuur door met het elektrische brommobiel vanuit Eindhoven naar de uitgestrekte Strabrechtse Heide te rijden. Ongewoon hoe stil het op de heide is, terwijl je op slechts een korte afstand van het dynamische Eindhoven bent. 's Avonds kunt u gezellig met vrienden of familie uit in het vermaarde Stratumseind. Een elektrische brommobiel maakt Eindhoven en omgeving gemakkelijk bereikbaar, al uw bestemmingen komen dichterbij met een brommobiel.

Proefrijden met een elektrische brommobiel in Eindhoven

Heeft u vragen over elektrische brommobielen neem dan contact op met de adviseurs van Mango. Zij komen graag bij u thuis om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u zelf ervaren hoe een elektrische brommobiel rijdt? Maak dan een afspraak voor een proefrit en beleef zelf het comfort en geniet van het rijden met een brommobiel door Eindhoven.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de Brommobiel aanbodpagina.

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 12 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Brommobielen

Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.