Brommobiel Den Haag

Brommobiel Den Haag

De Brommobiel is een vervoersmiddel die in Den Haag snel aan populariteit wint. Wist u bijvoorbeeld dat u met een brommobiel op de stoep mag parkeren en u niet meer over de weg hoeft te rijden? U bent dus een stuk sneller op locatie als u Den Haag door wilt.

Mango is specialist in elektrisch vervoer en heeft een groot aanbod elektrische brommobielen en een locatie in Wateringen, tegen Den Haag. Kom langs en bekijk het aanbod, u kunt ook proefrijden bij u thuis; wij komen met alle plezier bij u thuis langs.

Brommobiel Den Haag

Locatie

Bekijk hier de dichtstbijzijnde winkel bij u in de buurt

De elektrische brommobiel: De voordelen

Met een elektrische brommobiel kunt u zich met een maximumsnelheid van 45 km/u door de stad verplaatsen. Aangezien in de stad voor de auto een maximumsnelheid van 50 km/u geldt, is de aankomsttijd in kilometers per uur verwaarloosbaar. Met een brommobiel beweegt u zich waarschijnlijk zelfs sneller door Den Haag, aangezien de brommobiel wendbaarder is. Bovendien is het met de brommobiel eenvoudiger om een parkeerplek te vinden (op de stoep), wat in Den Haag met de auto lang niet altijd makkelijk is. En wist u dat u om in een brommobiel te mogen rijden slechts in het bezit van een brommerrijbewijs hoeft te zijn?

Elk brommobiel dat Mango Mobility in haar assortiment heeft, is elektrisch. Daarom stoot een brommobiel van Mango geen uitlaatgassen uit. Bovendien heeft u met een elektrische brommobiel geen last van trillingen als u stilstaat, bijvoorbeeld voor het stoplicht. Daarnaast maakt het voertuig geen geluid bij het rijden. Met een brommobiel van Mango Mobility draagt u bij aan een schoner en stiller Den Haag.

Bent u benieuwd hoe het is om in een brommobiel van Mango Mobility te rijden? Kom dan langs in een van onze winkels. In onze showroom staat elk brommobiel dat wij in ons assortiment hebben rijklaar uitgestald. Zo kunt u direct ervaren hoe het is om een elektrische brommobiel te rijden.

Wilt u een brommobiel ervaren in uw eigen omgeving? Maak dan een afspraak met een van onze thuisadivseurs!

Meer informatie? Ga naar de Brommobiel aanbodpagina. Bekijk voor meer informatie over elektrisch vervoer bij u in de buurt:

Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.