De voordelen van een brommobiel

Brommobiel Den Bosch

U bent vast bekend met de voordelen van een fiets, een scooter of een auto. Maar heeft u weleens nagedacht over wat een brommobiel voor u kan betekenen? Met zo'n voertuig beschikt u over een comfortabele vierwieler, die valt onder de regels van een brommer. Vanwege de snelheidsbeperking van 45 km/h heeft u alleen een brommercertificaat nodig om hem te mogen besturen. Ook zit u met dit voertuig niet vast aan een parkeerplaats; u parkeert hem eenvoudig dichtbij uw bestemming en hoeft daardoor geen grote afstanden te lopen.
Brommobielen zijn technisch vaak goed uitgerust, met schijfremmen, verwarming en een bereik tot wel 100 km/h. In onze elektrische modellen verplaatst u zich ook nog eens stil en schoon. Zo bent u zowel binnen als buiten de stad een graag geziene bestuurder.

Op pad in de omgeving van Den Bosch

Den Bosch is een uitstekend vertrekpunt voor tochten met uw brommobiel. In de stad bent u met het stille en schone voertuig uiterst flexibel; voor een dagje lekker winkelen, of het ontdekken van een (andere) stad. Ook buiten de stad kunt u met uw vierwieler goed uit de voeten. Trek er eens op uit, naar de Loonse- en Drunense Duinen bijvoorbeeld, een Nationaal Park met indrukwekkende zandduinen en bossen. Ten noorden van de stad kunt u genieten van de uiterwaarden van de Maas. Op een route van Natuurmonumenten trekt u door de uiterwaarden van de rivier, een eldorado voor vogels en andere dieren. Tijdens de tocht kunt u onder andere genieten van een kijkhut, pootje baden in een getijdenstroompje, een oversteek met de veerpont en het bezichtigen van enkele authentieke dorpjes. 
Bel met 0800 2002 voor een gratis thuisdemonstratie of maak een afspraak via de website en ervaar de brommobiel in uw eigen omgeving. 

Locatie

Kijk hier voor de dichtstbijzijnde winkel van Mango Mobility bij u in de buurt of bel voor extra informatie met 0800 2002.
Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.