De elektrische brommobiel in Apeldoorn

Brommobiel Apeldoorn

Rij duurzaam door Apeldoorn met een elektrische brommobiel

Elektrische brommobielen zijn te vergelijken met de gewone brommobielen: net zo eenvoudig te besturen, net zo zuinig in gebruik en net zo comfortabel. Electrische brommobielen zijn minder belastend voor het milieu dan de traditionele brommobielen: het geluidsniveau is aanmerkelijk lager en de walm uitlaatgassen die traditionele brommobielen achterlieten ontbreekt bij elektrische brommobielen. Wist u dat u geen vergunning nodig hebt om een brommobiel in Apeldoorn te bezitten? De enige voorwaarde om met uw elektrische brommobiel in Apeldoorn naar believen rond te toeren is een geldig AM-rijbewijs. Mobiliteit was nog nooit zo makkelijk, goedkoop en comfortabel. Regent het of is het koud dan blijft u droog en warm in uw e-voertuig. En als er eens iemand met u mee wilt rijden dan is dat geen probleem: uw brommobiel heeft twee zitplaatsen, zodat u samen gezellig op pad kunt.

Met een brommobiel vanuit Apeldoorn de omgeving verkennen was nog nooit zo makkelijk

Apeldoorn is het hoogtepunt van de Veluwe, letterlijk en figuurlijk. Het hoogste punt van de Veluwe, bij het Aardhuis, is slechts enkele kilometers verwijderd van het centrum van Apeldoorn. De omgeving van Apeldoorn is al eeuwen een toeristisch trekpleister. Niet voor niets bouwde stadhouder-koning Willem III zijn buitenplaats Het Loo op deze plek. Een buitenplaats die door de Oranjes in de eeuwen erna is uitgebreid en verfraaid. Vandaag is Het Loo gemakkelijk te bereiken met een elektrische brommobiel. Als u toch bij Het Loo bent, ga dan ook langs bij de aapjes in de Apenheul. De combinatie van de levendige apen en de monumentale natuur is al tientallen jaren een publiekstrekker van allure. Vanaf de Apenheul bent u met uw elektrische brommobiel ook in een paar minuten bij Radio Kootwijk. Natuurliefhebben uit het hele land komen hier genieten van de uitgestrektheid van de heide en de indrukwekkende stilte gecombineerd met het strakke, uit beton opgetrokken hoofdgebouw van Radio Kootwijk, ook wel De Kathedraal van de Veluwe genoemd. Daarna nog even eten bij Halte Asselt om een perfecte dag af te sluiten. Met een elektrische brommobiel is zo een tripje langs de bezienswaardigheden van de Veluwe ook voor u bereikbaar.

Een proefrit met een brommobiel in Apeldoorn?

Kom langs bij onze vestiging in Barneveld. Het is met de auto een ritje van 23 minuten. Of kom naar onze vestiging in Almelo. U kunt ook contact met een van onze adviseurs opnemen voor een proefritje met een elektrische brommobiel in Apeldoorn. Zodat u zelf merkt hoe prettig onze brommobielen rijden. Overtuig u van het comfort en laat u uitrekenen hoe voordelig het rijden met een brommobiel is.

Informatiepakket aanvragen

Wilt u meer informatie lezen op de website? Ga naar de aanbodpagina E-Cars of bekijk ook eens onze pagina's over:

Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.