Brommobiel Amsterdam

Brommobiel Amsterdam

Voor onbepaalde tijd is onze winkel in Amsterdam gesloten, bekijk alle vestigingen op onze winkelpagina.

De laatste jaren is men in Amsterdam steeds meer op zoek naar een alternatief voor regulier gemotoriseerd vervoer. In Amsterdam is het vaak moeilijk om een parkeerplek te vinden. Bovendien zijn de parkeertarieven in Amsterdam erg hoog. Daarnaast zijn uitlaatgassen een bron van vervuiling in Amsterdam. De elektrische brommobiel biedt een oplossing voor deze problemen. Dankzij de elektromotor waarmee de brommobiel is uitgerust stoot de brommobiel geen uitlaatgassen uit. Vanwege het compacte formaat kunt u met de brommobiel veel gemakkelijker manoeuvreren door het hectische verkeer van Amsterdam. Bovendien mag u met de brommobiel op de stoep parkeren. Zo kunt u met een brommobiel de Amsterdamse parkeerproblematiek ontwijken. De brommobiel is dus een aantrekkelijk alternatief voor de auto.

Zoals u ziet zorgt de brommobiel voor een schoner en mobieler Amsterdam. Maar dat is nog niet alles! De brommobiel vermindert ook de geluidshinder die het verkeer in Amsterdam oplevert. De brommobiel maakt dankzij zijn elektromotor namelijk nauwelijks geluid. Ook produceert de brommobiel geen trillingen wanneer u even stilstaat, bijvoorbeeld bij het wachten voor het stoplicht. Zo bent u met een brommobiel verzekerd van een prettige rijervaring in Amsterdam.

Bent u op zoek naar een elektrische brommobiel? Dan bent u bij Mango Mobility aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in elektrisch vervoer en hebben een breed aanbod in elektrische brommobielen. U kunt onze brommobielen uitproberen in een van onze winkels. Onze winkels zijn te vinden door heel het land, onder andere in Amsterdam. In ons experience center in Amsterdam West staan al onze brommobielen rijklaar uitgestald. U kunt dus niet alleen onze brommobielen komen bekijken, maar u kunt ook direct een proefritje maken. Schroom niet om langs te komen; wij helpen u graag bij het vinden van een brommobiel die bij u past.

Informatiepakket aanvragen

Locatie

Voor onbepaalde tijd is onze winkel in Amsterdam gesloten, bekijk alle vestigingen op onze winkelpagina.

Meer informatie? Ga naar onze vestiging in Amsterdam of bekijk ook eens onze pagina's over:

Neem contact op!

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.