e-mobility
store

Vragen? Bel gratis 0800 - 2002 of

Mango Baarn

In het gezellige dorp Baarn, nabij belangrijke uitvalswegen en tegenover het sportcentrum/zwembad 'de Trits', ligt een van onze eerste winkels. Hier vindt u een omvangrijk assortiment scootmobielen, elektrische fietsen, elektrische scooters en e-cars in een warme en moderne atmosfeer. Tevens kunt u hier terecht als u op zoek bent naar een occasion scootmobiel of occasion elektrische fiets. De e-mobility store in Baarn is uitstekend bereikbaar vanuit Soest, Hilversum, Bunschoten-Spakenburg, Bilthoven, Eemnes, Laren, Blaricum en Amersfoort.

Mango Baarn
Goeman Borgesiuslaan 19
3741 CP  Baarn
035-5433017
Routebeschrijving

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag 09.00 - 17.30
Zaterdag 10.00 - 16.00
(Maandag en zondag gesloten)


 

Shopmanager Baarn

Store manager Jeroen van de Hoef heet u van harte welkom!

"Vanaf 2 januari ben ik werkzaam bij Mango Mobility in Baarn. Ik ben geboren en getogen in dit gezellige dorp en voor velen een bekend en vertrouwd gezicht. De afgelopen jaren ben ik namelijk adviseur geweest bij de thuiszorgwinkel.

Bij Mango Mobility zag ik een nieuwe uitdaging. De twee belangrijkste pijlers bij de keuze van een werkgever zijn voor mij goede kwaliteitsproducten en een uitstekende service. Met veel plezier kan ik mijn kennis en ervaring hier aan toevoegen. Voor de komende jaren ben ik het vertrouwde gezicht van Mango Baarn en ik sta altijd voor u klaar voor een persoonlijk advies!!"

 De Baarnsche Courant plaatste een kort interview met Jeroen. U kunt dit lezen op ons weblog.