Rollator Alevo Alu

Vanaf € 259,00
Op voorraad

    Plus- en minpunten volgens de specialist

  • Lichtgewicht, en toch solide
  • Lekvrije rubberen wielen
  • Eye-catcher: Porsche Design
  • Voor binnen- en buitengebruik
  • Zonder wandelstokhouder
Stel uw vraag aan Yvonne

Yvonne helpt u graag!

Bel gratis: 0800 2002

Omschrijving

Het leven loopt op rolletjes

De Alevo Alu, een opvouwbare lichtgewicht rollator, is de allrounder voor uw dagelijkse behoeften. Of het nu thuis, tijdens het winkelen of wandelen is, de Alevo zorgt voor veiligheid en comfort. Het lage gewicht van deze rollator van slechts 6,9 kg garandeert een uitstekende dagelijkse bruikbaarheid. De premium rollator maakt indruk met zijn moderne aluminium constructie en het iconische zilveren driehoekige ontwerp op de flanken. In het frame geïntegreerde reflectoren en in het frame aangebrachte remkabels zorgen voor een puristische uitstraling. Een dubbele dwarsbalk met dubbele vergrendeling geeft de Alevo Alu maximale stabiliteit. Ergonomische handgrepen bieden een veilige grip. De duwhandvatten met parkeerrem kunnen worden aangepast aan de betreffende lichaamslengte. De afneembare tas kan tot 5,0 kg dragen.

De Alu Alevo biedt de mogelijkheid om altijd en overal een pauze te nemen. De stabiele stoel met in hoogte verstelbare rugleuning is uw persoonlijke rustplaats in de stad. U kunt gewoon stoppen, de parkeerrem aantrekken en ontspannen. Dankzij het lichte gewicht en het inklapmechanisme met één hand kan de Alevo eenvoudig worden opgevouwen en vervoerd.

De Alevo combineert uitstekend design, hoogwaardig materiaal en stabiele constructie. De stille banden zorgen voor optimale grip en uitstekende stabiliteit op gladde wegen. De rollator is standaard voorzien van een kantelbare steun, een rugband én een boodschappentas.

Bekijk de specificaties online!

Specificaties

Specificaties
Merk Bischoff & Bischoff
Garantie 2 jaar
Gewicht (kg) 6,9 kg
Gebruik Binnen- en buitengebruik
Breedte (cm) 62,5 cm
Lengte (cm) 69 cm
Hoogte (cm) 85 cm
Type frame Kruisframe
Materiaal frame Aluminium
Max. belasting (kg) 150 kg
Zithoogte (cm) 58,5 cm
Zitbreedte (cm) 44,5 cm
Aantal wielen 4 wielen
Type wielen Massief (anti-lek)

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobiels, brommobielen rollators en andere hulpmiddelen. De veilige overdekte en afgeschermde scootmobiels zijn in deze lastige tijd erg veel gevraagd. Verder boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen u met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobiels, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen u met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
  • Meer dan 100 pagina's aan producten, leuke klantenverhalen en advies
  • Met voordeelbonnen ter waarde van €750
  • Grootste keuze scootmobiels en rollators