Van Raam Easy Go

Actieradius: 65km
Max. snelheid: 15km/u
€ 7.850,00

De voordelen van Mango Mobility

  • Premium dealer van Van Raam fietsen
  • Gratis proefrit van elk model
  • Het meest gewaardeerde mobiliteitsbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring
  • Met persoonlijke aandacht vinden we het product dat het beste bij jou past
  • Laagste prijs garantie
  • Erkenning Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen

Omschrijving

Ontdek de unieke Easy Go scootmobielfiets van Van Raam

De Easy Go van Van Raam is niet zomaar een fiets; het is een revolutionaire scootmobielfiets die mobiliteit opnieuw definieert. Deze unieke driewieler combineert de voordelen van een traditionele fiets met die van een elektrische fiets en een scootmobiel, waardoor gebruikers kunnen genieten van vrijheid en zelfstandigheid zonder compromissen.

Veelzijdigheid en comfort in één compact design

Met zijn lage instap, comfortabele zitting, en verstelbare voetenplaat biedt de Easy Go een comfortabele rijervaring. De fiets is uitgerust met een krachtige Silent HT motor voor soepele en efficiënte ondersteuning, of je nu zelf fietst, meefietst met trapondersteuning, of volledig op de motor rijdt. De compacte afmetingen en de korte draaicirkel maken de Easy Go ideaal voor zowel stadsritten als boodschappen.

Personaliseer jouw Easy Go voor de optimale ervaring

Kies uit aantrekkelijke kleuropties zoals opaalgroen mat, cementgrijs, en parelwit mat om jouw Easy Go persoonlijk te maken. Met een breed scala aan opties en accessoires, waaronder een bagagemand en opklapbare armleuningen, kan de Easy Go volledig worden aangepast aan jouw behoeften en levensstijl. Ontdek de vrijheid van bewegen met de Easy Go, een scootmobielfiets die meer biedt dan alleen mobiliteit.

Bekijk de Easy Go:

Specificaties

Specificaties
Aantal wielen 3 wielen
Max. actieradius 65km
Topsnelheid (km/u) 15km/u
Breedte (cm) 72 cm
Gewicht (kg) 64
Gebruik Buitengebruik

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
  • Compleet overzicht van alle prijzen en producten
  • Laagste Prijsgarantie
  • Vandaag besteld, morgen in de brievenbus
  • Klanten geven ons een 9,6