• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland

Update over het NK Scootmobiel met Tiger 4 scootmobielen van Mango

13-06-2018 14:21

Mango helpt mee met de organisatie van het NK Scootmobiel, dat woensdag 27 juni plaatsvindt op Circuit Zandvoort! Inmiddels zijn de inschrijvingen gesloten en heeft hoofdorganisator Gouden Dagen meer informatie vrijgegeven over wat er op de dag gaat gebeuren. Mango levert tijdens het Nederlandse Kampioen Scootmobiel de Tiger 4 scootmobielen waarop de ouderen gaan racen. Veilig Verkeer Nederland zit ook in de organisatie en geeft de deelnemers een stoomcursus verkeersveiligheid voor de race begint.

12 teams racen met de Tiger 4 scootmobielen

Op woensdag 27 juni barst het NK Scootmobiel los! 12 teams van 6 ouderen (75-plus) uit verschillende regio’s strijden om de titel ‘Nederlands Kampioen Scootmobiel’. Het startschot wordt gegeven door minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Tijdens de race dienen 5 obstakels te worden overkomen. Denk aan zigzaggen langs pionnen, over drempels karren en rondom pionnen cirkelen. Ook journalisten worden op die dag uitgedaagd een rondje te rijden op de Tiger 4 scootmobielen van Mango.

Dit zijn de teams met in totaal 72 deelnemers:

BENDE VAN ALLENDE (Vitalis Eindhoven). Brabant

GAZZ EROP (Vitalis Eindhoven) Brabant

PRESENT - HOF VAN AMMERS (Groot Ammers) Zuid-Holland

MEANDER LUCKERHEIDE Limburg

KRANIG IN ZEIST (Meander) Utrecht

HET VIVA TEAM (Beverwijk) Noord-Holland

DE HEIKANT GEEFT GAS (Tilburg) Noord-Brabant

DE POSTEN (Enschede) Overijssel

DE MOKUMERS (Amstelring, Amsterdam) Noord-Holland

DE MEERPAAL (Ede) Gelderland

RSC (Ridderkerk) Zuid-Holland

NIET VERSTAPPEN (Utrecht) Utrecht

nk-scootmobiel-teaser

 

Het NK Scootmobiel vraagt aandacht voor eenzaamheid, mobiliteit en verkeersveiligheid

Mango hielp in het verleden eerder mee met het NK Scootmobiel en is er trots op dat opnieuw te mogen doen. De laatste keer is er zelfs een video gemaakt van de race!

Samen met Gouden Dagen en VVN vragen wij zo aandacht voor eenzaamheid, mobiliteit en verkeersveiligheid; problemen waar veel van onze ouderen dagelijks mee worstelen. 92 procent van de ouderen leeft zelfstandig thuis. Een deel wil dit ook, maar voor de meesten betekent dit een geïsoleerd bestaan. Zo voelt meer dan de helft van de 75-plussers in ons land zich eenzaam. Dat zijn 750.000 mensen! Scootmobielen zoals de Tiger 4 geven mensen die slecht ter been zijn hun mobiliteit terug. Ze zijn van uitstekende kwaliteit wat een van de redenen is dat ze gebruikt worden voor het NK scootmobiel. U kunt de Tiger 4 kopen in onze Mango-winkels.

Hebt u vragen over ons scootmobielen-aanbod? Bel 0800 2002 gratis en vrijblijvend om door onze verkoopmedewerkers verder geholpen te worden.