• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland

Mango over de kwaliteit van e-bike accu’s

29-05-2018 15:16

Elektrische fietsen halen hun energie uit accu’s, maar hoe goed is de kwaliteit van de beschikbare fietsaccu’s op de markt? Onderzoek van de ANWB wijst uit dat die kwaliteit, de prijs en de voorlichting van fabrikanten sterk kan variëren. Mango kiest echter altijd voor kwaliteit met onze fietsaccu’s en we vinden goede voorlichting essentieel voor iedere klant die een e-bike of speed pedelec koopt.

Uw e-bike altijd geleverd met een accu van de fabrikant

Wanneer je bij Mango Mobility zoekt naar een e-bike, vindt je altijd uitgebreide informatie over de fiets en de specificaties van de accu. Wij kiezen er bovendien voor om elektrische fietsen in verschillende prijsklassen aan te bieden, en altijd van hoge kwaliteit! Hetzelfde geldt voor accu’s: u krijgt altijd een accu bij uw e-bike die de fabrikant ook adviseert. Onze verkopers geven u van tevoren de prijs en u kunt tevens terecht bij Mango voor accuvervanging. Informatie over het laadvermogen en het minimale aantal laadbeurten wordt daarbij ook verschaft.

Uitgebreide service en de beste informatievoorziening

De verkoop van e-bikes en e-scooters neemt gigantisch toe in 2018, waardoor de vraag naar goede service natuurlijk meegroeit. Mango is leverancier van kwaliteitsmerken zoals onder meer QWIC, Stromer, B4-bikes, Spiked, Emco, GiGi en NIU. Met zoveel topmerken onder een dak streven wij ook naar de meest uitgebreide service en de beste informatievoorziening.

U bent tijdens openingstijden altijd welkom om langs een Mango-vestiging te gaan en het gesprek aan te gaan met onze verkoopmedewerkers. Of bel ons via 0800 2002, gratis en vrijblijvend!

accu

Bron: ANWB