• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland

QWIC e-bikes winnen prijzen in Nederland en Duitsland

09-05-2018 10:20

Tijdens de jaarlijkse fietstesten in Nederlandse en Duitse media is ons e-bikemerk QWIC flink in de prijzen gevallen! Zowel het Algemeen Dagblad als De Telegraaf kozen een elektrische fiets van QWIC uit tot beste koop, terwijl ook Duitse media in samenwerking met de ANWB de Nederlandse e-bikes tot winnaar bestempelden. Het moge duidelijk zijn: deze lente en zomer is een QWIC e-bike aanschaffen bij Mango een fantastisch idee! Lees gauw welke QWIC e-bikes als beste uit de tests kwamen of bekijk ons assortiment elektrische fietsen online of in een van de Mango-winkels.

QWIC Performance RD10 Speed

AD kiest QWIC RD10 Speed als beste e-bike

Het AD hield de jaarlijkse fietstest in samenwerking met fietstest.nl. De QWIC RD10 Speed is daarbij uitgeroepen als ‘Beste Koop’ in de categorie ‘Speed Pedelec’. De fietstest is door een onafhankelijke partij uitgevoerd, met hulp van een testpanel van 35 consumenten. De groep testte fietsen in diverse categorieën. CEO en oprichter van QWIC, Taco Anema, zei het volgende over de uitslag:

“De Performance RD10 Speed hebben wij begin 2018 geïntroduceerd, daarom zijn wij ontzettend trots op dit resultaat. Het onderstreept de aandacht en kwaliteit waarmee wij onze elektrische fietsen produceren, daarnaast geeft dit resultaat aan dat wij als Nederlands merk voorop lopen in de internationale speed pedelec branche.”

QWIC Premium FN7.1 wint met Nationale Fietstest Telegraaf 2018

QWIC viel ook in de prijzen bij een andere grote Nederlandse krant. De Nationale Fietstest van De Telegraaf oordeelde dat de Premium FN7.1 de beste elektrische fiets voor uw geld is. QWIC won de prijs in de categorie ‘e-bikes met voorwielmotor en rotatiesensor bij trapas’. Tientallen leden van de Fietsersbond hebben de elektrische fiets 4 dagen lang mogen testen op uitgezette parcours in Wolfheze, Oosterbeek en Doorwerth. De conclusie was unaniem lovend!

QWIC Premium FN7.1

Extra Energy looft MN380 en Premium MN8

In Duitsland wordt QWIC ook bejubeld met positieve beoordelingen. Mobiliteitsorganisatie Extra Energy heeft in samenwerking met de ANWB de Pedelec Awards georganiseerd. Daar won de QWIC Premium MN8 in de categorie ‘Classic’ de eerste prijs! Onze oosterburen waren tevens te spreken over de QWIC Performance MN380 die door het testpanel een ‘Very Good’ als eindoordeel kreeg.

De genoemde QWIC e-bikes zijn allemaal te koop bij Mango Mobility. Via onze gratis klantenservice kunt u een e-bike catalogus aanvragen en persoonlijk verder geholpen worden. Bel 0800 2002 kosteloos of kom langs bij een van onze Mango-vestigingen!

QWIC MN8

Bron: QWIC