• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland

Mango doet mee aan Europese Groene Week in Utrecht

02-05-2018 09:30

De stad Utrecht groeit snel net als veel andere steden in Europa. Daarom werkt de overheid samen met het bedrijfsleven aan het verlagen van uitstootgassen en de bescherming van het milieu. Van 21 t/m 25 mei wordt de Europese Groene Week (EU Green Week) gehouden in Utrecht en Mango doet mee! Vind ons 21 mei, Tweede Pinksterdag, op de Ganzenmarkt en maak een rit door de stad in onze elektrische voertuigen!

E-bikes, e-scooters en een tuktuk

De EU Green Week is een bewustwordingscampagne met initiatieven in de hele EU. De opening van de Groene Week vindt plaats in Utrecht met een groot aantal feestelijkheden verspreid over de hele stad. “De Stad Utrecht wil het vervoer groener maken en wij kunnen daarin een belangrijke rol spelen”, vertelt Anneke van Roemburg, sales manager van Mango Mobility. “Vanuit onze winkel in Utrecht verkopen we onder meer e-bikes, e-scooters en elektrische tuktuks. Bezoekers kunnen op 21 mei een aantal voertuigen meenemen voor een proefrit door de stad. We hebben onder meer een Birò staan, een NIU e-scooter en speed pedelecs van Stromer. Fantastische modellen die geen uitstoot veroorzaken en prima geschikt zijn voor de stad.”

cargobee-blog

Bekijk het aanbod bij Mango Mobility Utrecht

Het evenement is vrij toegankelijk voor iedereen. Wilt u op een ander moment het elektrische aanbod van Mango bekijken of een proefrit maken op een elektrische fiets of e-car? Kom langs bij Mango Mobility Electric Experience Center aan de Franciscusdreef 74 in Utrecht of bezoek een van onze andere vestigingen. Via 0800 2002 krijgt u meer informatie en kunt u een afspraak maken of een productcatalogus bestellen.