• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland

Nieuw bij Mango: de NIU elektrische scooter

08-03-2018 16:08

De NIU e-scooter is nieuw in het Mango-assortiment en belooft een grote naam te worden in Nederland. Hij wordt al een Tesla op 2 wielen genoemd en dat is heel begrijpelijk als je kijkt naar de hoge kwaliteit die de Chinese producenten leveren. De NIU e-scooter gaat zeker in Amsterdam hoge ogen gooien; sinds januari dit jaar is daar een milieuzone voor vervuilende scooters ingesteld. NIU heeft dan ook een winkel geopend in de hoofdstad maar u kunt de elektrische scooters tevens kopen bij alle Mango Mobility-vestigingen in Nederland.

Oude scooters vervuilender dan auto’s

De komende jaren wil de overheid oude, vervuilende brommers uit het straatbeeld verwijderen. De milieuzone in Amsterdam is het begin; daar mogen scooters ouder dan 7 jaar niet langer rondrijden. De scooters kunnen zelfs veel vervuilender zijn dan personenauto’s. E-scooters zoals de NIU N-Series en de NIU M-Series bieden uitkomst en kunt u nu kopen bij Mango!

De e-scooters van NIU stralen een simpele elegantie uit, dankzij een ontwerpfilosofie die voor minimalisme kiest, maar wel met hoge kwaliteit materialen. De NIU e-scooters zijn zo krachtig ontworpen tweewielers geworden; perfect voor de nuchtere Nederlander die zelfverzekerd wil deelnemen aan het drukke stadsverkeer.

blog-niu

NIU M-Series

Chinese e-scooters zijn eerder aangeboden in Nederland maar nog nooit van het premium niveau dat NIU biedt. Het gebruikelijke scooterontwerp wordt op zijn kop gezet door de NIU M-Series: een compacte scooter die het design evolueert naar een lichte, strakke tweewieler die direct opvalt. De M-Series geniet van alle luxe en kwaliteit van de N-Series en voegt nog meer slimme technologie toe om een elektrische actieradius van wel 100 km te bereiken. Het lichte accupakket wordt binnen 6 uur volledig opgeladen.

NIU N-Series

De N-Series gebruikt de modernste lithium-ion accupakketten van Panasonic, Samsung en LG, met een garantie van 2 jaar. Slechts 10 kg zwaar en gemakkelijk los te maken zodat u hem thuis of op kantoor kan opladen. De NIU N-Series kan zo tot wel 80 km elektrisch rijden. De slimme motor is in samenwerking met BOSCH ontwikkeld en werkt samen met een regeneratief remsysteem om zoveel mogelijk kilometers uit de opgeslagen elektriciteit te halen.

Kom naar Mango voor een proefrit!

Mango biedt de NIU N-Series en de NIU M-Series in alle kleuren en met alle opties aan. U kunt de e-scooters kopen met een begrensde topsnelheid van 25 km/u of 45 km/u. Vraag een vrijblijvende offerte aan via de productpagina of bel ons via 0800 2002 (gratis) voor meer informatie. De NIU e-scooters staan nu in alle Mango-vestigingen dus kom gerust eens langs voor een proefrit!