• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland

Nieuw bij Mango! De MAX Mobiel

04-10-2017 16:20

Max Mobiel is een nieuw product in het Mango Mobility-assortiment. Het betreft een compact elektrisch voertuig, bedoeld om ouderen en mindervaliden eenvoudig naar hun bestemming te vervoeren. Er is veel vraag naar sociale mobiliteit in de zorg. Door de inzet van Max Mobiel blijven deze doelgroepen onderdeel uitmaken van de maatschappij, ongeacht hun leeftijd of conditie. En Max Mobiel is 100% elektrisch!

Dit is de MAX Mobiel

De Max Mobiel is een 100% elektrisch voertuig van slechts 2.50 meter lang en 1.10 meter breed. Niettemin heeft de e-car een laadvermogen van 300 kg en een verrassend groot accupakket met een laadcapaciteit van 900 W. U kunt daarom gemiddeld 40 tot 60 km rijden voor de Max Mobiel opgeladen moet worden.

max-mobiel

Vriendelijk voor mindervaliden

Dankzij het grote laadvermogen kan u in de Max Mobiel een opvouwbare rolstoel of rollator plaatsen. Het voertuig is ook robuust ontworpen en kan probleemloos een stoep op- en afrijden. Als e-car mag u daar gewoon parkeren, dichtbij de bestemming van uw passagier.

Duurzaam en goedkoop

Omdat de Max Mobiel volledig op elektriciteit rijdt, belast het vervoer het milieu veel minder. Geen luchtvervuiling, een stille motor dus geen lawaaioverlast en makkelijk op te laden bij ieder regulier 230 Volt stopcontact. Voor een volle accu betaalt u nog geen euro! U hoeft zich dus geen zorgen te maken over onvoorziene kosten. Mango Mobility biedt de Max Mobiel aan voor een vast all-in maandbedrag.

Rij-instructie mogelijk via Mango

Mango levert de Max Mobiel met een standaard uitgebreide uitrusting met standaard :stoelverwarming, winterbanden en een Track & Trace-systeem. In samenwerking met Stichting Bevordering Verkeerseducatie is een verkeerstraining ontwikkeld voor de Max Mobiel. Mindervaliden en hun verzorgers leren tijdens deze training omgaan met het voertuig. Ook worden relevante verkeersregels doorgenomen. U kunt hier meer informatie aanvragen bij Mango. Stuur ons een e-mail of bel naar 0800 2002 om persoonlijk geholpen te worden.