• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland

N7.1 en T-MN7.2 HS 11 nogmaals als beste getest!

23-06-2016 16:10

In april dit jaar werd de N7.1 door de Telegraaf als beste elektrische fiets getest. In dezelfde maand werd de T-MN7.2 HS11 door de lezers van Plus Magazine beoordeeld met een 8,5! Deze maand vielen beide fietsen wederom in de prijzen. Ditmaal door het onafhankelijke platform www.elektrischefietsen.com.

De jury beoordeelde de fietsen op een aantal punten.

  N7.1
Display Een helder display links op het stuur. Beschikt over alle benodigde functionaliteiten. De bediening zit bij het linkerhandvat en is eenvoudig te gebruiken. De knoppen zijn groot en goed te bedienen.
Ondersteuning Een krachtige ondersteuning via de voorwielmotor. Heuvel op werkt de motor ook prima, dit in vergelijking met de voorwielmotoren is deze veel krachtiger. Motorgeluid is licht hoorbaar. Comfortabele zithouding.
Beoordeling Een krachtige ondersteuning vanaf het eerste moment. Comfortabele fiets. Brede handvatten en een goede vering. Frame ziet er fraai uit. Leuke fiets om te zien.


Voor de gehele beoordeling klikt u hier!

  T-MN7.2 HS11
Display Helder display op het midden van het stuur. Beschikt over alle benodigde functies.
Ondersteuning Een krachtige middenmotor. Een lekkere directe ondersteuning te verstellen in 5 verschillende standen.
Beoordeling Een stevige fiets met een prima ondersteuning. Zit erg comfortabel. Een mooie fiets om te zien. Ondersteuning is heerlijk. 


Voor de gehele beoordeling klikt u hier!