• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland

Scootmobielgebruikers kunnen training van Veilig Verkeer Nederland volgen in De Bilt

06-09-2018 16:05

Veilig Verkeer Nederland geeft een cursus aan scootmobielgebruikers in De Bilt. Het evenement is op woensdag 26 september en wordt gehouden in het H.F. Witte Centrum aan het Henri Dunantplein 4, in samenwerking met gemeente De Bilt. Beginnende maar ook ervaren scootmobielgebruikers zijn uitgenodigd om hun vaardigheden te verbeteren. Een geweldig initiatief dat Mango Mobility volledig steunt! Als grootste scootmobiel leverancier zijn wij bekend met de uitdagingen die bestuurders kunnen ervaren in het alledaagse verkeer. Daarom geven we ook zelf uitgebreide informatie aan onze klanten en laten we ze een proefritje maken op de scootmobielen, in onze vestiging of thuis!

Trainen in het verkeer

De training is zowel voor beginnende als al ervaren scootmobielgebruikers. Het is belangrijk om te ervaren wat wel en wat niet kan met de scootmobiel. Belangrijk omdat niet alleen uzelf maar ook de verkeersregels veranderen. En niet te vergeten: hoe reageren de overige verkeersdeelnemers op de scootmobielers? Wat zou u in welke situatie het beste kunnen doen?

VVN en de gemeente De Bilt adviseren iedereen die een scootmobiel gebruikt om aan deze jaarlijkse training mee te doen. Een gemakkelijke manier om kennis en vaardigheid op peil te houden. Ben je wat angstig op de scootmobiel? Geen nood, deze instructeurs zullen u helpen om dit zo veel mogelijk te overwinnen. Net als Mango delen VVN en de gemeente De Bilt het doel dat iedereen veilig aan het verkeer moet kunnen deelnemen.

Naast oefeningen op een speciaal opgezet parcours wordt er ook een ritje door de omliggende woonwijk en winkelstraat gereden. Na afloop ontvangt ieder een naslagwerk en een certificaat van deelname. Het belooft een gezellige, leerzame middag te worden!

Inschrijven kan tot 17 september

Aanmelden kan vóór 17 september, schriftelijk, telefonisch of per e-mail naar.

Dit is het postadres:

VVN afd. De Bilt

Mevr. E. Doornenbal

Leeuwerikenlaan 7

3738 EM Maastensdijk

Schriftelijke inschrijving kan ook per e-mail naar vvn.debilt@kpnmail.nl. Of bel naar 0346-21 26 87. Vermeld daarbij je naam + voorletters, man/vrouw, volledig postadres, telefoonnummer en e-mailadres.

Woensdag 26 september vindt de cursus plaats in het H.F. Centrum in De Bilt. Het begint om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 16.15 uur.