• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland

Nationale Rijschooldag 18 september 2018

30-08-2018 10:51

Mango geeft proefritten op de Stromer speed pedelec tijdens de Nationale Rijschooldag

Mango is dinsdag 18 september a.s. aanwezig op de Nationale Rijschooldag in Autotron Rosmalen! Hoewel de dag uiteraard in het teken staat van autorijden, staat onze sales manager Anneke van Roemburg op de beurs met Stromer speed pedelecs. Deze zeer snelle ebikes moeten op de rijbaan fietsen en dat brengt uitdagingen met zich mee. Steeds meer rijschooleigenaren overwegen daarom om speed pedelec rijlessen aan te bieden. En Mango helpt mee door ze op Stromers te laten proefrijden tijdens de Nationale Rijschooldag!

Rijlessen voor speed pedelecs

Eerder fietste Mango al mee met RijschoolPro op de Stromer speed pedelecs, om te uitdagingen in het alledaagse verkeer aan de kaak te stellen. De Stromer heeft een maximum snelheid van 45 km/u en moet daarom verplicht op de autobaan rijden. Mango is hier groot voorstander maar merkt dat veel automobilisten het verwarrend vinden. Wij hopen dat de speed pedelec niet meer uit het straatbeeld weg te denken is.

“Veel partijen zetten de speed pedelec wel heel negatief weg, terwijl het een geweldig alternatief is voor de auto”, vertelt van Roemburg. “Bovendien is het een goede manier om werknemers uit de auto te krijgen en hen meer te laten bewegen. Gezond personeel betekent minder kosten voor de werkgever.”

Rijlessen voor snelle ebikes

Wel zijn alle partijen het erover eens dat rijlessen voor snelle ebikes helpen het verkeer veiliger te maken. Fietsers worden ook meer bewust van de snelheid die een Stromer binnen seconden haalt. Controle over je elektrische fiets is zeer belangrijk. Tijdens de Nationale Rijschooldag in Autotron Rosmalen, worden alle rijschooleigenaren uitgenodigd om een proefrit met de Stromer te maken.

Dinsdag 18 september vindt het evenement plaats. Houd onze Facebook-pagina in de gaten voor beelden van het evenement!