• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland

Mango leverancier voor Scootmobiel Event 2019 in Rotterdam Hillegersberg!

10-08-2018 09:09

Na het succesvolle NK Scootmobiel eerder dit jaar, is Mango Mobility wederom leverancier voor een spannend nieuw scootmobiel evenement. In Hillegersberg te Rotterdam wordt zondag 14 april 2019 het Scootmobiel Event 2019 gehouden! De dag staat in het teken van mobiliteit voor jong en oud, met diverse leuke scootmobiel-opdrachten en een toertocht. Stichting Mobility Nederland is de hoofdorganisator en Mango helpt mee met de levering van verschillende scootmobielen waarop deelnemers kunnen rijden.

“Het idee is ontstaan uit de noodzaak om mobiliteit voor iedereen te verschaffen”, vertelt Hans van Weel, eventmanager. “Dat is helaas nog niet ideaal en dus maken we mensen bewust met dit leuke evenement. Met name scootmobielgebruikers zijn een gevoelige doelgroep: toegankelijkheid voor scootmobielen is een dagelijkse uitdaging. Eenzaamheid ligt dan op de loer, dus nodigen we iedereen uit voor deze gezellige dag!”

Foto

Het Scootmobiel Event 2019 wordt gehouden in Hillegersberg, op de Weissenbruchlaan die speciaal voor het evenement afgesloten wordt. De zondag bestaat uit verschillende onderdelen en voor sommigen is geen scootmobiel of inschrijving verreist. Niettemin staat zondag 14 april in het teken van de scootmobiel en zijn eigenaren van het elektrische vervoersmiddel van harte welkom om deel te nemen in hun eigen scootmobiel.

  1. De Weissenbruchlaan wordt omgevormd tot een circuit: waar je in een scootmobiel kan proefrijden! Op je eigen tempo mag je een parkoers afleggen om je behendigheid met de scootmobiel te testen. De politie en brandweer zijn aanwezig en geven les in het rijden en onderhouden van het vervoersmiddel.
  2. Expo aan de Weissenbruchlaan: stands van diverse merken en sponsors zijn aanwezig rondom het circuit. Mango Mobility is ook vertegenwoordigd met een stand voor scootmobielen, e-bikes, speed pedelecs en ander elektrisch vervoer.
  3. Rally rondom de Bergse Plas: op inschrijving via de website mag je meedoen aan een Rally rondom de Bergse Plas. Het is geen race maar je mag wel verschillende opdrachten langs de route uitvoeren en wordt daarop beoordeeld.
  4. Veiling voor Stichting DaDa: Aan het eind van de middag wordt een veiling georganiseerd. De opbrengst gaat naar Stichting DaDa, ter financiering van elektrische speelgoedauto’s. DaDa verspreidt deze op de kinderafdelingen van verschillende ziekenhuizen.

“Het is weer een geweldig initiatief waaraan we mee gaan doen!”, vertelt Rudolf de Leeuw van Mango Mobility. “Als groot leverancier van scootmobielen weten we dat er nog veel onduidelijkheid heerst over het vervoersmiddel en hoe handig het is voor mensen die slecht ter been zijn. Het Scootmobiel Event in Hillegersberg zet deze mensen in het zonnetje. Ook andere elektrische vervoersmiddelen mogen geprobeerd worden bij de Mango stand.”

Het Scootmobiel Event 2019 vindt plaats op zondag 14 april in Hillegersberg aan de Weissenbruchlaan. Iedereen is van harte welkom! Om mee te doen op het circuit of met de rally, moet u zich inschrijven via www.mobilitynederland.org. Geheel gratis!

Het belooft een fantastische dag te worden waarop ook diverse bekende Rotterdammers gaan verschijnen. Wees erbij!