mangoplushuis

Maak van uw huis een Mango plus huis!

Bij elektrische mobiliteit gaan de gedachten meestal uit naar buiten, maar ook in en rond uw huis komen de elektrische mobiliteitsproducten van Mango prima tot hun recht. We heten u van harte welkom in ons Mango Plus huis en nemen u hieronder graag mee langs de verschillende oplossingen.
 
In en rondom uw huis
Rondom het Mango Plus huis bent u altijd en overal mobiel. De e-brommobiel parkeert u gewoon op de stoep en is ideaal voor de dagelijkse boodschappen. Er zijn verschillende modellen met elk hun eigen kwaliteiten. Zo is de City Car binnen twee uur weer helemaal opgeladen en is de Birò optimaal uitgerust voor stedelijk gebruik. Is het mooi weer en wilt u er graag op uit? Dan pakt u de elektrische fiets! Zo heeft u altijd de wind in de rug, is geen heuvel of brug te hoog en zoeft u ontspannen van A naar B. 
 
Ook binnen is geen plek meer onbereikbaar met bijvoorbeeld de Luggie Chair. Deze zeer compacte en lichtgewicht elektrische rolstoel is handig voor in en rond het huis, maar is ook eenvoudig opvouwbaar in drie stappen. Zo kan hij gemakkelijk mee achterin de auto. Voor de kleine stukjes pakt u natuurlijk de hippe Khargo rollator om in beweging te blijven. Deze rollator heeft een comfortabel zitvlak met rugsteun. Aan het einde van de dag wordt u weer comfortabel omhoog gebracht door de traplift, die in diverse uitvoeringen verkrijgbaar is.