Amsterdam

Ons Experience Center in Amsterdam-West is een echte beleveniswinkel: op meer dan 1500m2 winkelruimte staan alle producten uit ons assortiment voor u klaar, gereed voor een proefrit. Of u nu kijkt naar een elektrische fiets, e-scooter, e-car, brommobiel of scootmobiel: op alle producten kunt u binnen en buiten naar hartelust proefrijden.

Ook vindt u in Amsterdam-West het Scootmobiel Occasion Center, waar altijd meer dan 100 scherpgeprijsde gereviseerde scootmobielen voor u klaar staan – vanzelfsprekend mét garantie. Op de eerste etage is het grootste e-bike center van Nederland gevestigd, met meer dan 30 verschillende modellen elektrische fietsen van toonaangevende merken.

Amsterdam-West

Een bezoek aan ons Experience Center is een echt uitje. Komt u binnenkort kennismaken met de wereld van elektrische mobiliteit? De koffie staat voor u klaar! U vindt ons Experience Center aan Baionen 6 in Amsterdam-West, waar u via de A5 gemakkelijk heenrijdt. Vanaf afslag 3 is het nog maar 2 minuten rijden.

NB: Mango Amsterdam is goed bereikbaar voor mindervaliden. Op onze ruime parkeerplaats kunt u direct voor de ingang gratis parkeren.

Producten in deze winkel

iconProduct-scootmobiel

scootmobiel

iconProduct-vouwscootmobiel

vouwscootmobiel

iconProduct-scootmobiel

occasions

iconProduct-eBike

e-bike

iconProduct-eScooters

e-scooter

iconProduct-eCar

e-brommobiel