't Gooi

Vanwege de opening van een nieuwe winkel in Amersfoort januari 2017, is onze winkel in Naarden vanaf 1 september gesloten. U bent van harte welkom in onze winkels in Baarn en Barneveld.

Mango 't Gooi is gevestigd in de SternPoint vestiging aan de Cort van der Lindenlaan in Naarden. U vindt in deze e-mobilitystore in 't Gooi een breed assortiment scootmobielenelektrische fietsen en elektrische scooters. Op aanvraag is het ook mogelijk om een proefrit te maken in een e-car tot 45 km/u of een e-brommobiel. Bent u woonachtig in het Gooi of regio Almere? Dan is de Mango e-mobilitystore in Naarden-Bussum of in Baarn het meest dichtbij in de buurt.

Kom langs voor een proefrit en laat u informeren over de vele mogelijkheden die Mango Mobility u te bieden heeft. Onze adviseurs verwelkomen u graag en er staat een heerlijk kopje koffie voor u klaar.

NB: Mango 't Gooi is goed bereikbaar voor mindervaliden.

Producten in deze winkel

Scootmobielen

Modellen: Smartboy 4Cat 3Cat 4Sammy LABobbyJohnny RemoteLuggieLuggie EliteLuggie SuperPanther 3Panther 3SLeopard 3Bobtail 3Serval 4Lynx 4Panther 4Leopard 4Tiger 4FR-1Lion 4Napoleon en Khargo

E-cars/E-brommobielen

Modellen: City Car A50City Car A100 en Biro

Elektrische fietsen

Merken: QWIC
Modellen: P-RD9s

Elektrische scooters

Modellen: City Step