Gorinchem

Met ingang van 22 december 2016 is deze vestiging alleen op afspraak geopend. Wilt u onze winkel in Gorinchem bezoeken? Belt u dan met onze klantenservice via telefoonnummer 0800 2002 (gratis) om een afspraak te plannen op een moment dat het u goed uit komt. Wij zorgen ervoor dat op dat moment uw mobiliteitsadviseur aanwezig is – mét een vers kopje koffie!

Dichtbij steden als Leerdam, Dordrecht, Sliedrecht en IJsselstein vindt u onze Mango e-mobilitystore in Gorinchem. Hier staat een uitgebreid assortiment scootmobielenelektrische fietsenelektrische scooters en brommobielen.

MangoGorbanner

Onze showroom vindt u in het makkelijk bereikbare pand van de Ford dealer in Gorinchem aan de Newtonweg. De showroom is slechts 300 meter verwijderd van de afslag Gorinchem-Oost aan de A15. U kunt u zich uitgebreid laten informeren over de verschillende mogelijkheden en een proefrit maken op uw product naar keuze. Uw Store Manager en mobiliteitsadviseur Bjorn Meskers is u graag van dienst.

NB: Mango Gorinchem is goed bereikbaar voor mindervaliden en beschikt over parkeerplaatsen bij de ingang.

Producten in deze winkel

Scootmobielen

Modellen: Smartboy 4Cat 3Cat 4Sammy LABobbyJohnny RemoteLuggieLuggie EliteLuggie SuperPanther 3Panther 3SLeopard 3Bobtail 3Serval 4Lynx 4Panther 4Leopard 4Tiger 4FR-1Lion 4Napoleon en Khargo

E-cars/E-brommobielen

Modellen: City Car A50City Car A100 en Biro

Elektrische fietsen

Merken: QWICVogue en van Raam
Modellen: P-RD9P-MN360N330.1N7.1C-FN7, T-MN7.2 LT, T-MN7.2 HS11T-FN7Basic en Comfort

Elektrische scooters

Merken: Emco en Mando
Modellen: Footloose IMCity StepST MasterST BoosterNovi en Novantic