Baarn

Met ingang van 15 maart 2018 is onze vestiging in Baarn alleen op afspraak geopend. Voor het maken van een afspraak belt u ons gratis servicenummer 0800 - 2002. Wij zorgen er dan voor dat er, op een tijdstip dat het u schikt, een adviseur aanwezig is.

In het gezellige dorp Baarn, vlakbij de A1 en tegenover het sportcentrum/zwembad 'de Trits', ligt een van onze eerste winkels. Hier vindt u een omvangrijk assortiment scootmobielenelektrische fietsenelektrische scooters en e-brommobielen in een warme en moderne atmosfeer.

Baarn1

Onze showroom in Baarn is zeer goed bereikbaar voor mensen die woonachtig zijn in Soest, Hilversum, Bunschoten-Spakenburg, Bilthoven, Eemnes, Laren, Blaricum en Amersfoort. Komt u vanaf de A1? Dan rijdt u gemakkelijk naar Mango Mobility zodra u Baarn binnenrijdt door op de rotonde de eerste afslag te nemen. Na 1.200 meter over De Geerenweg slaat u linksaf en vindt u de winkel met voldoende parkeerplekken voor de deur aan uw rechterhand.

U bent van harte welkom en wij vinden met plezier de juiste vervoersoplossing die het beste aansluit op uw persoonlijke behoefte. Onze store manager helpt u graag verder.

NB: Mango Baarn is goed bereikbaar voor mindervaliden.

Producten in deze winkel

iconProduct-scootmobiel

scootmobiel

iconProduct-vouwscootmobiel

vouwscootmobiel

iconProduct-eBike

e-bike

iconProduct-eScooters

e-scooter

iconProduct-eCar

e-brommobiel

 

Scootmobielen

Modellen: Cat 3Cat 4Sammy LABobbyJohnny RemoteLuggieLuggie EliteLuggie SuperPanther 3Panther 3SLeopard 3Serval 4Lynx 4Panther 4Leopard 4Tiger 4FR-1Lion 4, en Napoleon

E-cars/E-brommobielen

Modellen: City Car A50 en City Car A100

Elektrische fietsen

Merken: StromerSpikedQWIC en van Raam
Modellen: ST1 T, ST1 S, ST2, N7.1C-FN7 en T-FN7 

Elektrische scooters

Merken: Emco
Modellen: Novi