SEO brommobiel (footer)

Genieten in een brommobiel van Mango Mobility

Mango maakt het op diverse manieren voor u mogelijk om elektrisch te rijden. Neem bijvoorbeeld de Mango Scootmobiel: wij hebben diverse brommobielen in het assortiment waarmee u maximaal 45 km/u kan rijden. Zoekt u een dergelijke brommobiel, dan moet u echt eens langs komen bij een van onze vestigingen. U kunt direct een testrit maken in een van bovenstaande brommobielen.

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Wij komen ook graag bij u langs, zodat u het model in uw eigen vertrouwde omgeving kunt uitproberen. 

Voordelen van elektrisch rijden

Elektrisch brommobiel rijden is niet alleen duurzaam voor het milieu; Dankzij de compacte afmetingen hiervan kunt u met onze brommobiel gemakkelijk overal parkeren. En omdat Mango Mobility de elektrische brommobielen uitrust met de beste onderdelen, rijdt het enorm comfortabel. 

In de e-car zit een Lithium accu. U hoeft voor het opladen niet speciaal met uw brommobiel naar een oplaadpunt te rijden, deze accu is gewoon oplaadbaar via het stopcontact. Binnen anderhalf uur is uw e-car weer volledig opgeladen en kunt u weer op pad! 

Brommobiel proefrijden in Eindhoven Brommobiel proefritlocatie Apeldoorn
Brommobiel proefritlocatie Limburg Brommobiel proefritlocatie Friesland
45 km brommobiel 45 km auto kopen
Pick-Up brommobiel Nieuwe brommobiel