SEO brommobiel (footer)

Genieten in een brommobiel van Mango Mobility

Mango Mobility maakt het graag voor u mogelijk om elektrische te rijden in een brommobiel. Wij hebben diverse brommobielen in het assortiment waarmee u maximaal 45 km/u kan rijden. Bent u op zoek naar een dergelijke brommobiel, dan moet u echt eens langs komen bij een van onze vestigingen. Dan kunt u een testrit te maken in een van bovenstaande brommobielen. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Wij komen ook graag bij u langs, zodat u de e-car in uw eigen vertrouwde omgeving kunt uitproberen. 

Voordelen van elektrisch rijden

Er zijn naast het duurzame aspect ook andere voordelen aan de elektrische brommobiel van Mango Mobility. Dankzij de compacte afmetingen kunt u met een brommobiel gemakkelijk overal parkeren. En omdat Mango Mobility de elektrische brommobiel uitrust met de beste onderdelen, rijdt het heel comfortabel. 

In de e-car zit een Lithium accu. U hoeft voor het opladen niet speciaal met uw brommobiel naar een oplaadpunt te rijden, deze accu is gewoon oplaadbaar via het stopcontact. Binnen anderhalf uur is uw e-car weer volledig opgeladen en kunt u weer op pad! 

Brommobiel proefritlocatie Ede Brommobiel proefritlocatie Apeldoorn
Brommobiel proefritlocatie Limburg Brommobiel proefritlocatie Friesland
45 km brommobiel 45 km auto kopen
Pick-Up brommobiel Nieuwe brommobiel
Brommobiel proefrijden in Eindhoven